پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

تولید بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید در جویبار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: از آغاز سال‌جاری تاکنون، بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه...

کد خبر :16186 آبان 14, 1396
چاپ
2 Views
0 نظر

به گزارش  رامسرنوین به نقل از بلاغ به نقل از مازند اصناف، سلیمان حاتم نژاد طی گفت‌وگویی اظهار کرد: از آغاز سال‌جاری تاکنون، بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

وی افزود: به‌منظور تأمین امنیت غذایی از ابتدای سال‌جاری تاکنون، دو میلیون و ۲۳ هزار قطعه جوجه‌ریزی درسالن‌های مرغداری شهرستان جویبار انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار اظهار کرد: این میزان جوجه‌ریزی در ۱۰۵ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان صورت گرفت.

حاتم نژاد در خاتمه اذعان کرد: شهرستان جویبار دارای ۱۶۷ واحد مرغداری گوشتی است و ۵/۸ درصد تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت