پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

توجه مسئولان به مردم؛ مهم‌ترین بخش وصیت‌نامه شهدا

معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا مازندران گفت: توجه مسئولان به مردم مهمترین بخش وصیت‌نامه شهدا از جمله شهید تاش‌موسی...

کد خبر :24395 بهمن 21, 1403
چاپ
36 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، سرهنگ محمدرضا خمسیه در یادواره شهید مدافع حرم مصطفی تاش‌موسی ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر اظهار کرد: مهمترین نکته‌ای که در وصیت‌نامه شهید تاش‌موسی به آن اشاره کرد، توجه مسئولان به مردم است.

وی سپاه پاسداران را مظهر استقامت، پایداری و امید دانست و یادآور شد: شهید تاش‌موسی در وصیت نامه خود بهترین لحظات خود را زمان حضور در سپاه می‌دانست و بهترین دوستان خود را دوستان سپاهی خود می‌داند.

معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا افزود: برکات و اثرات مجاهدت‌های پیامبر اسلام در عصر بعثت و امام حسین (ع) در حادثه کربلا امروز در سراسر جهان با ندای آزادی‌خواهی و مبارزه با ظلم و استکبار طنین انداز شده است.

فرمانده سابق سپاه ناحیه رامسر بصیرت و ولایتمداری مردم را رمز ماندگاری و پایداری انقلاب دانست و گفت: امروز شیعیان ایران و پیروان مکتب انقلاب اسلامی در سراسر جهان مایه افتخار و سربلندی جهان اسلام شده اند.

وی با اشاره به اینکه دهه فجر نماد پایداری و استقامت و شعور انقلابی و عمل به موقع و بهنگام است، خاطرنشان کرد: در موضوع مذاکره و سازش که بارها در مناسبات سیاسی تکرار شده است با توجه به تجربه همواره بی فایده بوده است.

خمسیه ایجاد یاس، ترس و اختلاف را سه راهکار دشمن برای مقابله با انقلاب اسلامی دانست و گفت: توکل همراه با عمل انقلابی باید جای ترس را بگیرد و باید تاکید کرد که نگاه همه مسئولان باید به ظرفیت های داخلی و تلاش در راستای حل مشکلات مردم باشد.

وی افزود: اگر می بینیم که در زمان رژیم پهلوی همان اندک تجهیزات یا امکاناتی که در کشور ایجاد می‌کردند از راه وابستگی کامل به غرب و وادادگی همه جانبه در راستای منافع کشورهای غربی اعم از اروپا و آمریکا بوده است.

وی تصریح کرد: امروز شاهد این هستیم که با تکیه بر استقلال و  و پیشرفت های متعدد در ابعاد مختلف با تکیه و توجه به مردم و جوانان نخبه و کارآفرین امکانات و فناوری های بروز علمی در کشور بیش از پیش در رده های اول جهانی قرار دارد.

معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا در پایان گفت: پیروزی نزدیک است اما زمانبر است، در چنین شرایطی نباید دل مردم را خالی کرد؛ باید با درس از  گذشته نگاه ما به آینده باشد.

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 15 =

جدیدترین

  • تصویب طرح جامع جمع‌آوری فاضلاب خانگی رامسر
  • شرایط نرمال شبکه ارتباطات در غرب مازندران
  • انتشار تصاویر دیده‌نشده از حوادث آمل
  • مازندران هر روز آب می‌رود!
  • آتش‌سوزی یک دستگاه اتوبوس در پایانه باغ ملی رامسر
  • عاملان شهادت فرزندم گروه‌های تروریستی مسلح بودند
  • افتتاح ۵۷۳ واحد مسکونی در دهه فجر
  • ایران آماده هر سناریو در بالاترین سطح است
  • اغتشاشات تروریستی در بهشهر ناکام ماند
  • اگر معترض به وضعیت اقتصادی بودید چرا به اقتصاد کشور ضربه زدید؟
  • کاهش ۱۳ درصدی تلفات حوادث رانندگی
  • برف و باران مهمان پایان هفته مازندرانی‌ها
  • هزار بخاری هزار لبخند؛ هدیه‌ای از جنس مهربانی
  • شالیکوبی؛ صنعتی که چشم‌انتظار حمایت است
  • روایت کاملی از اغتشاشات در قائمشهر
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت