پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

تغییر جنسیت؛ شیوه مجرم سایبری برای کلاهبرداری

رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: فردی که با تغییر جنسیت و تقلید صدا قصد کلاهبرداری ۱۸ میلیارد ریالی داشت، به دام...

کد خبر :14974 مهر 27, 1396
چاپ
2 Views
0 نظر

به گزارش  رامسرنوین  به نقل از بلاغ، سرهنگ شاهین حسنوند رئیس پلیس فتا استان خوزستان با بیان اینکه تغییر جنسیت و هویت در فضای سایبر سهل و ساده است، اظهار کرد: یکی از مهمترین ضعف های فضای مجازی این است که فرد به راحتی می‌تواند هویت و جنسیت خود را تغییر دهد و با هویت و جنسیت دروغین با کاربران دیگر در ارتباط باشد.

سرهنگ حسنوند تصریح کرد: از این رو کاربران باید بسیار مراقب باشند تا در ارتباطات خود در دام مجرمان سایبری که با هویت‌های جعلی و دروغین در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند نیفتند.

وی با اشاره به پرونده ۱۸ میلیارد ریالی کلاهبرداری سایبری در پلیس فتا افزود: شاکی این پرونده در پی ارتباط با یک هویت دورغین فریب خورده و ۱۸ میلیارد ریال از وی کلاهبرداری شد.

وی ادامه داد: شخصی با مراجعه به پلیس فتا خوزستان اعلام کرد در شبکه اجتماعی با صفحه‌ای تحت عنوان فروش لوازم دندان پزشکی آشنا شده، بعد از برقراری ارتباط با صاحب صفحه شبکه مجازی که خود را دکتر دندانپزشک و خانم مطلقه معرفی می‌ کرد که در زمینه تجهیزات دندانپزشکی نیز فعال است.

سرهنگ حسنوند گفت: شاکی که خواهان خرید تجهیزات دندانپزشکی بوده در توافق با وی در شبکه اجتماعی بدون هیچ‌گونه تحقیق و بررسی گفته‌های فرد در پی درخواست وجه کالاها ، اقدام به واریز ۱۸ میلیارد ریال کرده است.

وی افزود: اما پس از گذشت مدتی سفارشات وی وصول نمی‌شوند و شاکی متوجه کلاهبرداری‌ می شود.

رئیس پلیس فتا استان خوزستان تصریح کرد: پس از تحقیقات و بررسی‌های لازم، متهم شناسایی می شود که در یکی از شهرهای هم‌جوار ساکن بوده و با اخذ نیابت قضایی دستگیر و به شهرستان مربوطه منتقل‌ شد. پس از بررسی مشخص شد متهم مردی ۳۰ ساله است و با شگرد تقلید صدا اقدام به کلاهبرداری از طریق شبکه‌های اجتماعی کرده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت