پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

تصاویر ۱۵۰ سال قبل کربلا، نجف و سامرا

چهارمین شاه قجر در سفر خود به عتبات (نجف، کربلا و سامرا) در ۱۵۰ سال پیش به همراه عکاس ویژه‌اش از تمامی مقابر، بقاع متبرکه، مساجد و مستندات فرهنگی شیعه عکسبرداری کرد، همچنین سفر عکاسان ویژه مظفرالدین...

کد خبر :15945 آبان 10, 1396
چاپ
38 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از تسنیم، مسعود نصرتی مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان در این باره اظهار داشت: با ظهور عکاسی در اروپا  بعد از ۳ سال در دوره قاجار دوربین عکاسی توسط ناصرالدین شاه به ایران وارد شد و عکاسی به عنوان یک هنر و صنعت مورد توجه او قرار گرفت.

وی افزود: در نمایشگاه «مکاشفه و تماشا» بیش از ۸۰ قطعه عکس از نخستین عکاسان ایرانی دوره ناصرالدین شاه قاجار مانند «آقا رضا اقبال السلطنه» (عکاسباشی)، «ابوالقاسم ابن محمد تقی نوری» و «هانس گئورگ برگر» عکاس معاصر آلمانی که حاصل ۳ سفر این عکاسان به قلب جهان شیعه بوده است به نمایش گذاشته می شود.

نصرتی اظهار کرد: ناصرالدین شاه در سفر خود به عتبات عالیات (نجف، کربلا و سامرا) در حدود ۱۵۰ سال پیش به همراه عکاس ویژه اش از تمامی مقابر، بقاع متبرکه، مساجد و مستندات فرهنگی شیعه عکسبرداری کرد، سفر عکاسان ویژه مظفرالدین شاه از این سرزمین مقدس نیز در ۱۱۰ سال پیش انجام شد، همچنین«هانس گئورگ برگر» عکاس معاصر آلمانی در سال های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴ هجری شمسی با سفر خود به حوزه های علمیه شیعه در شهرهای مختلف ایران تصاویر مختلفی را از دریچه دوربین خود ثبت کرده است.

ناصرالدین شاه در سفر خود به عتبات عالیات (نجف، کربلا و سامرا) در حدود ۱۵۰ سال پیش به همراه عکاس ویژه اش از تمامی مقابر، بقاع متبرکه، مساجد و مستندات فرهنگی شیعه عکسبرداری کرد

مدیر میراث جهانی کاخ گلستان تصریح کرد: نمایشگاه «مکاشفه و تماشا» از آرشیو آلبوم خانه کاخ گلستان و آرشیو شخصی عکاس معاصر آلمانی انتخاب شده و یک طرح فرهنگی مشترک میان آلمان و ایران است. همچنین نشست تخصصی عکاسی در این رابطه در حاشیه نمایشگاه برگزار می‌شود.

نمایشگاه «مکاشفه و تماشا»با حضور سفیر و وزیر فرهنگ آلمان، سفرای کشورهای مختلف و مدیر مرکز اسناد و تاریخ دیپلماسی وزارت امور خارجه کشورمان در عمارت شمس العماره افتتاح می‌شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 18 =

جدیدترین

  • پایگاه هوایی اطفای حریق در راه است
  • «فروپاشی ذهنی» پروژه آمریکا برای ایرانی‌ها
  • تمرکز فضای مجازی بر امیدسازی مقابل جنگ روایت‌ها
  • آخرین نفس قهرمان آسیا در میان شعله‌های گاز
  • هیچکس تنها نیست
  • وقتی گلوله‌ها نامرئی‌اند
  • ورزش، پیشران نشاط اجتماعی در دهه فجر
  • سپاه و بسیج نماد مقابله با تروریسم‌ هستند
  • ملت مقتدر ایران، گور صهیونیسم را می‌کند
  • جوانان با اقتدای به شهدا زمینه‌سازان ظهور باشند
  • تصویب طرح جامع جمع‌آوری فاضلاب خانگی رامسر
  • شرایط نرمال شبکه ارتباطات در غرب مازندران
  • انتشار تصاویر دیده‌نشده از حوادث آمل
  • مازندران هر روز آب می‌رود!
  • آتش‌سوزی یک دستگاه اتوبوس در پایانه باغ ملی رامسر
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت