پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

تبلیغ‌های دروغین روی بیلبوردهای شهر

محمد ایمانی با انتقاد از تبلیغات شامپوهایی که مدعی سیاه شدن و قطع ریزش مو هستند، گفت: محتوای تبلیغات انجام‌شده کاملاً دروغ بوده و علم پزشکی این تبلیغات را به هیچ عنوان تأیید...

کد خبر :17300 آذر 6, 1396
چاپ
6 Views
0 نظر
 به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،به گزارش افکارنیوز، عضو هیأت مدیره انجمن متخصصین پوست ایران در خصوص تبلیغات صورت‌گرفته در فضای عمومی و مجازی در زمینه شامپوهایی که مانع از ریزش مو و سیاه شدن موها می‌شوند، توضیح داد: در علم پزشکی و درمان بیماری‌های پوست و زیبایی تاکنون هیچ درمان قطعی برای ریزش و یا سیاه شدن مو کشف نشده است و تبلیغات صورت‌گرفته در مکان‌های عمومی و فضای مجازی صحت ندارد.

تبلیغ‌های دروغین روی بیلبوردهای شهر
وی تصریح کرد: محتوای تبلیغات انجام‌شده کاملاً دروغ بوده و علم پزشکی این تبلیغات را به هیچ عنوان تأیید نمی‌کند.

این متخصص پوست و مو ادامه داد: در این زمینه از طریق انجمن پوست و موی ایران نامه‌هایی جهت اطلاع‌رسانی به وزارت بهداشت ارسال شده است که متأسفانه هیچ پاسخ شفافی از این طرف این نهاد به ما داده نشده است.

ایمانی خاطرنشان کرد: معاونت سازمان غذا و داروی سابق نیز طی مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که ورود محصولات فاقد مجوز سازمان غذا و دارو به بازار و تبلیغات کذب برای محصولات دارای مجوز از این سازمان تخلف محسوب می‌شود.

این متخصص پوست و مو تصریح کرد: این موضوع نشانگر این است که این محصولات حتی اگر از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کرده باشند بر اساس قوانین نظام پزشکی به‌هیچ‌وجه اجازه تبلیغات ندارند. تبلیغ این محصولات نه تنها غیرقانونی بوده، بلکه محتوای این تبلیغا نیز غیرمجاز و کذب است.

عضو هیأت مدیره انجمن متخصصین پوست ایران با اشاره به قانون نظام پزشکی گفت: طبق این قانون وظایف و اختیاراتی را مجلس به سازمان نظام پزشکی داده است که بر اساس آن تبلیغ داروها و ذکر خواص درمانی در تبلیغات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در رسانه‌های عمومی ممنوع است.

وی در پایان گفت: همچنین بر اساس این قانون آگهی و تبلیغات داروها و خواص درمانی آنها درصورتی‌که صرفاً برای پزشکان باشد، بلامانع است اما مشاهده می‌کنیم که این شرکت‌ها برخلاف قانون اقدام به تبلیغات این شامپو و محصولات در ملاءعام می‌کنند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 7 =

جدیدترین

  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • از قله‌ دیوان عالی تا قلعه مارکوه
  • برخورد با سرویس های غیرمجاز در دستور شورای ترافیک
  • استقرار گشت‌های قرنطینه دام در ورودی‌ شهرها
  • رامسر به کانون رویدادهای فرهنگی کشور نزدیک‌تر می‌شود
  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت