پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

بیش از ۳۰۰ میلیون تومان صدقات در رامسر از ابتدای سال ۹۴ جمع آوری شده است

مدیر کمیته امداد امام خمینی رامسر گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیون تومان از صندوق صدقات منازل و اماکن عمومی در شهرستان رامسرجمع‌آوری و صرف کمک به امور نیازمندان شده...

کد خبر :9302 بهمن 10, 1394
چاپ
3 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر،  پرویز سرایی در گفتگویی گفت: صدقات جمع‌آوری شده برای رفع نیازهای مددجویان از قبیل جهیزیه نوعروسان، هزینه‌های فرهنگی، درمانی، عمرانی و سایر خدمات مورد هدف هزینه شده است.

وی با اشاره به برخی از آثار و نتایج پرداخت صدقه در زندگی فردی و اجتماعی افزود: در حال حاضر ۱۲ هزار و ۴۷۹ صندوق صدقات در رامسر وجود دارد که شامل صندوق‌های بزرگ، متوسط و کوچک است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی رامسر با اشاره به حدیث امام باقر(ع) درباره اینکه نیکى و صدقه پنهانى فقر را از بین مى‌برد، ضمن تقدیر از همراهی مردم خیر و نوع‌دوست رامسر، ادامه داد: در این شهرستان ۲ هزار و ۶۸۶ نفر زیرپوشش کمیته امداد قرار دارند و از خدمات این نهاد بهره‌مند هستند.

این مسئول گفت: از ابتدای سال‌ تاکنون بیش از ۲ میلیارد و ۶۹۵ میلیون و ۴۶۷ هزار ریال زکات در سطح شهرستان جمع‌آوری و در امور محرومان و پروژه‌های عمرانی هزینه شده است.

وی با بیان اینکه واحد زکات کمیته امداد رامسر نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد چشم‌گیری داشته است، تصریح کرد: مردم رامسر در پرداخت زکات همکاری صمیمانه‌ای با عاملان زکات دارند.

سرایی بیان کرد: سرکشی به خانواده‌های زیرپوشش، رسیدگی به مشکلات عدیده این خانوارها و رفع دغدغه‌های فقرا و مستمندان از اولویت‌های اساسی است که امیدواریم به‌زودی شاهد خودکفایی مددجویان و رضایت خاطر آنها باشیم.

عضو شورای اداری رامسر با تأکید بر لزوم پرداخت زکات توسط مردم به‌ویژه خیران، اظهار کرد: زکات یک مسئله اصیل در اسلام بوده و پرداخت آن واجب است، لذا همه مومنان و مسلمانان باید در این امر مهم مشارکت داشته باشند تا به فقرا و نیازمندان کمک شود.

وی در پایان گفت: اکنون بیش از یک‌هزار و ۶۸۱ خانوار در مناطق شهری و روستایی زیرپوشش این نهاد قرار دارند و از خدمات مستمر آن بهره‌مند می‌شوند که افزایش کیفیت خدمات به جامعه هدف همواره مد نظر است.

روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) رامسر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت