پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

بهمن؛ پیوندی از پیروزی انقلاب تا بعثت

معاون اجتماعی سپاه کربلا مازندران گفت: بهمن ماه، زمان تحقق اراده‌ی الهی و پیروزی انقلاب اسلامی ایران است که امسال پیوند عمیقی با مناسبت‌ بزرگی همچون بعثت پیامبر...

کد خبر :24405 بهمن 25, 1403
چاپ
23 Views
0 نظر

حجت‌الاسلام احمد حمیدی‌نژاد در مراسم روز جوان و پیشواز عید نیمه شعبان که به همت پایگاه ویژه حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان رامسر در مسجد نبی این شهرستان برگزار گردیده بود ضمن اشاره به حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن که نشانه تحقق وعده الهی بود، اظهار کرد: ولادت امام زمان بُطلان نقشه‌های شوم دشمنان برای از بین بردن خط ولایت الهی بر زمین و رسیدن به نقطه نهایی خلقت است.

وی ضمن اشاره به تلاقی دهه فجر و و اعیاد شعبانیه تحقق اراده الهی را نکته مشترک این اعیاد دانست و افزود: بعثت پیامبر، عید غدیر، حادثه کربلا و ۲۲ بهمن که امام آن را عید غدیر دوم دانست، همه در راستای تعالی و ساختن انسان در مسیر اراده تمام و کمال الهی اتفاق افتاده‌اند.

معاون اجتماعی سپاه کربلا مازندران حوادث و مشکلات بر سر راه مردم و اسلام و انقلاب را امتحان الهی دانست و گفت: این ما هستیم که در مسیر اراده الهی و برای کمک به امام زمان امتحان می‌شویم، پرچم اسلام و انقلاب هرگز نمی‌افتد اما در این مسیر آنچه اهمیت دارد، شکل‌گیری و امتحان افرادی هستند که تلاش می‌کنند، این پرچم را سرپا و استوار نگه دارند.

حمیدی‌نژاد با اشاره به حوادث اخیر غزه، خاطرنشان کرد: این هم اراده و وعده‌ی خدا است که بعد از یک دوره گردنکشی و به اوج رسیدن تاخت و تاز مستکبرین، مستضعفین عالم به پیروزی و حکمفرمایی برسند.

وی یادآور شد: چه کسی باور می‌کرد با این همه فشار اقتصادی و تحریم باز مردم این چنین پرشور و باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا کنند و همین موضوع آمریکا و اسرائیل و دشمنان ما را عصبانی و دیوانه می‌کند.

معاون اجتماعی سپاه کربلا مازندران افزود: امام فرمودند انقلاب ما یک تحفه غیبی و الهی بود که دست هیچ بشری در آن دخالت نداشته است و این یعنی اینکه اساس کار انقلاب مبتنی بر اراده الهی است.

حمیدی‌نژاد حکومت مبتنی بر دین‌مداری را تفاوت جمهوری اسلامی با حکومت‌های غربی دانست و گفت: مردم امام و انقلاب را به خاطر اسلام و تشکیل حکومت مبتنی بر احکام اسلامی پذیرفتند اما غرب برای اینکه بتواند جوانان و مردم خود را کنترل کند، آن‌ها را در فساد و نفسانیات و مسائل دنیایی غرق می‌کند.

وی ۲۲ بهمن را یک میان برنامه در مسیر رسیدن به برنامه اصلی ظهور و تحقق وعده الهی دانست و افزود: در مسیر اراده الهی ما نیاز به خودسازی و یادگیری داریم و نکته سوم که باید آن را به‌عنوان یکی از نکات مهم زندگی مورد توجه قرار دهیم، اتصال و ارتباط به مساجد به مانند کانون مقاومت و پایگاه وحدت الهی است

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 3 =

جدیدترین

  • برگزاری بیست‌ونهمین یادواره شهید علمدار در ساری
  • غذای اصیل رامسر در قاب نخستین جشنواره آشپزی بومی
  • «یلدا» سنت‌ها را با زندگی امروز پیوند می‌دهد
  • افتتاحیه اولین رویداد منطقه ای تولید محتوای دیجیتال بسیج در رامسر برگزار شد
  • خانه‌هایی که قانون را دور می‌زنند!
  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • ورک شاپ‌های تخصصی، حلقه مفقوده ارتقای هنر
  • بازگشت هتل قدیم پس از سه سال انتظار
  • روایتی از کلاس درس تا خط مقدم
  • احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه‌ها ضرورت است
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت