پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

برزخی به نام «هامون»

در دهمین نشست «فیلم‌خوانی» به فیلم «هامون» توجه شد و این فیلم به نمایش درآمده و مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر :15719 آبان 7, 1396
چاپ
39 Views
0 نظر

خبرگزاری فارس: برزخی به نام «هامون»

به‌گزارش رامسرنوین به نقل از  فارس،  دهمین نشست «فیلم‌خوانی» به  فیلم «هامون» ساختۀ داریوش مهرجویی اختصاص یافت که به‌همت کارگروه نشست‌های «فیلم‌خوانی»، در مؤسسۀ «ویراستاران» پخش و بررسی شد.

علی زارع، دبیر این نشست، با تأکید بر «هفت اصل ویرایش فیلمنامه» گفت: در این فیلم، تناسب گفتار و لحن شخصیت‌ها با دیگر عناصر فیلم در هر موقعیت کاملاً رعایت شده است. هر شخصیت از لحاظ سبک و لحن، زبان خود را دارد.

وی افزود: تضاد و بحران سرگشتگی و تنهایی شخصیت اصلی داستان و نیز درگیری ذهنی و تلاش برای برقراری تعادل میان آن‌ها با نشانه‌هایی مانند نوع پوشش به‌درستی به‌تصویر کشیده شده است.

شراره خشکنابی و سحر جهان‌تاش و نسرین عباسی به‌عنوان همیاران دبیر نشست و هموندان کارگروه نشست‌های فیلم‌خوانی، هر یک به‌ترتیب دربارۀ شناسنامۀ فیلم هامون و داریوش مهرجویی و نیز تناسب موسیقی فیلم با موقعیت‌ها و همچنین تناسب عناصر زبانی فیلم با عناصر تصویری فیلم مطلبی ارائه دادند.

نشست هفتگی «فیلم‌خوانی»، هفتۀ آینده به فیلم «خانۀ دوست کجاست»، ساختۀ زنده‌یاد عباس کیارستمی اختصاص خواهد داشت. شایان ذکر است نشست‌های «فیلم‌خوانی»، به‌پشتوانۀ مؤسسۀ «ویراستاران» و با هدف نقد و بررسی فیلم‌های شاخص سینمای ایران، بر اساس عناصر زبانی و بیانی فیلم‌ها برگزار می‌شوند.

انتهای پیام/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 2 =

جدیدترین

  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • ایرانِ پس از انقلاب، نماد عزت شد
  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • موضع خنثی آموزش و پرورش در جنگ شناختی، بازی در پازل دشمن است
  • پهلوی در ترازوی اسناد و خاطرات
  • (بدون عنوان)
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت