پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

بحث فاصله گرفتن روحانی از اصلاح‌طلبان پررنگ می‌شود

عضو شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان گفت: مجموع تصمیم‌های ستاد سیاسی روحانی بحث فاصله گرفتن وی از اصلاح‌طلبان را پر رنگ...

کد خبر :16696 آبان 21, 1396
چاپ
76 Views
0 نظر
 به گزارش رامسرنوین به نقل ازبلاغ، سید حسن رسولی عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، درباره صحبت‌های برخی از اصلاح طلبان مبنی بر اینکه روند تغییرات در دولت، نشان می‌دهد آن‌ها از جریان حامی خود فاصله گرفته‌اند، اظهار کرد: در دو انتخابات ریاست جمهوری گذشته اصلی‌ترین پایگاه اجتماعی و حامیان انتخاباتی آقای روحانی برخاسته از جریان اصلاح طلبی بود.
وی با بیان اینکه بیش از سی نفر از روسای ستاد‌های انتخاباتی روحانی از میان چهره‌های اصلاح طلب مناطق و استان‌ها انتخاب شده بودند، افزود: رئیس جمهور بعد از پیروزی در انتخابات اعلام کرد همکارانش در سطوح مختلف دولت، باید به گونه‌ای انتخاب شوند که پاسخ مثبتی به ۲۴ میلیون رای دهنده در چیدمان مدیریتی تبلور یابد.

رسولی اضافه کرد: آنچه که امروز از مجموع تصمیم‌های مدیریتی آقای روحانی و مهمتر از این تصمیم‌ها چرخش‌هایی که وزیر کشور در انتخاب نمایندگان عالی دولت در استان‌ها از حیث حوزه گفتمانی بروز و ظهور داده، نشان می‌دهد که آنچه قبل از انتخابات وعده داده شد با آنچه که محقق شده، کمتر قابل انطباق است.

عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان افزود: بنده یقین دارم که آقای روحانی شناخت دقیقی از حوزه سیاست داخلی دارد و نقایص بیشتر متاثر از ستاد سیاسی رییس جمهور است.

وی اضافه کرد:آقای رحمانی فضلی در برخی معارفه‌های استانداران اعلام کرده است که ملاک برای گزینش استانداران اصلاح طلبی و اصولگرایی نیست، بلکه اعتدال است. سایر ضعف‌هایی که در سیاست داخلی روحانی وجود دارد، این شائبه را ایجاد کرده که رییس جمهور از یاران و پشتیبانانش فاصله گرفته است.

عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌کنم در آینده نزدیک با توجه به شناخت آقای روحانی نسبت به مسائل کشور، بدون انفعال و با موضع گیری صریح شک و تردید ایجاد شده در بین اطرافیانش را بر طرف کند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + هشت =

جدیدترین

  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهرستان رامسر
  • بررسی روند خدمات‌رسانی نوروزی
  • تمدید ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت