پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

باغ ۳۳ هکتاری رامسر محلی مناسب برای تدفین شهدای گمنام است

فرمانده کمیته جست و جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در رامسر نیز باغ سی و سه هکتاری محل مناسبی برای تدفین شهداست که تاکنون برخی از مسئولان شهری رامسر درباره این موضوع، تصمیم مناسب را نگرفته و...

کد خبر :1230 آذر 22, 1393
چاپ
5 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر، سردار محمد باقرزاده بعد از ظهر امروز در مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام در دانشگاه آزاد واحد رامسر با اشاره به اینکه احترام شهدا را باید حفظ کنیم، اظهار داشت: این عزیزان را با نام پاره‌های استخوان نام نبرید که خود شهیدان هم ناراضی هستند.

وی با اشاره به محل خاکسپاری شهیدان در دانشگاه آزاد رامسر، بیان داشت: اینجا سنگر دین و دانش است و شهیدان خود معلمان بزرگ تاریخ هستند و دانشجویان از حضور این عزیزان متنعم می‌شوند.

باقرزاده تصریح کرد: شهیدان به مولایشان امام حسین(ع) اقتدا کردند و هر کدام از آرامگاه‌های شهدا تکه‌ای از کربلا است.

این مسئول اذعان داشت: خاطرات شهدا تمام شدنی نیست ما در جوار این گل‌ها درس‌ها آموختیم و هنوز هم درس‌های بزرگی را به ما می‌آموزند.

فرمانده کمیته تفحص مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: پس از بررسی‌های متعدد مکان مناسبی را در داخل شهرها برای آرامگاه شهدا تعیین می‌شود که هم‌اکنون بسیاری از شهرهای ایران در داخل شهر مکانی را به مدفن اختصاص داده و یا خاکسپاری در شهر انجام شده است.

وی با بیان اینکه شهرهای زیادی در صف انتظار برای حضور شهدای گمنام در شهرهایشان هستند، تصریح کرد: در رامسر نیز باغ سی و سه هکتاری محل مناسبی برای تدفین شهداست که تاکنون برخی از مسئولان شهری رامسر درباره این موضوع، تصمیم مناسب را نگرفته و جواب مناسبی نداده‌اند.

این مسئول با اشاره به خیل عظیم مردم عزادار حسینی در اربعین سالار شهیدان، بیان کرد: حضور گسترده مردم رامسر شگفتی آفریده است و حیف است که این مردم در شهر، از حضور شهدا بی‌بهره باشند.

باقرزاده در پایان گفت: شهدا خاک ایران را معطر و گلگون کرده‌اند و تمام تلاش ما این است که تا جای ممکن شهدا را به خانواده‌های چشم انتظارشان برسانیم.

فارس/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت