پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

سرپرست اداره‌کل غله مازندران:

بازار آرد و نان تا پایان سال ویژه رصد می‌شود

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال، دستگاه‌های نظارتی بازدید از واحدهای خبازی را به‌صورت مستمر و هدفمند تا پایان سال در دستور کار داشته باشند.
کد خبر :26215 اسفند 5, 1404
چاپ
2 Views
0 نظر

به گزارش پایگاه خبری رامسرنوین سید محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» با اشاره به دستور استاندار مازندران برای ساماندهی وضعیت عرضه نانو کاهش صف نانوایی در شهرستان‌های استان، اظهار کرد: عملکرد شهرستان‌ها در حوزه مدیریت بازار نان تا پایان سال به‌صورت ویژه رصد خواهد شد و جمع‌بندی اقدامات به استاندار مازندران ارائه می‌شود.

وی با تأکید بر تداوم و تشدید نظارت‌های میدانی در سطح شهرستان‌ها با محوریت فرمانداری‌ها، بیان کرد: با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال، دستگاه های نظارتی کارگروه‌های آرد و نان شهرستان‌ها، بازدید از واحدهای خبازی را به‌صورت مستمر و هدفمند تا پایان سال در دستور کار داشته باشند و گزارش اقدامات انجام‌شده را به دبیرخانه کارگروه استان ارائه نمایند.

سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: نظارت مستمر، مدیریت صحیح ساعات پخت، جلوگیری از ایجاد صف‌های غیرمتعارف و برخورد قانونی با تخلفات احتمالی باید با جدیت دنبال شود تا آرامش بازار نان در سطح استان حفظ شود.

دبیر کارگروه گندم، آرد و نان استان تصریح کرد: هدف اصلی، صیانت از حقوق مردم و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی در حوزه نان است و این مهم با هماهنگی و اقدام به‌موقع در سطح شهرستان‌ها محقق خواهد شد.

معاون بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران نیز با اشاره به دستور مقام عالی استان بر ارتقای خدمات به مردم در حوزه آرد و نان، بر صیانت از حقوق نانوایان و مردم در راستای اجرای مصوبات کارگروه گندم، آرد و نان استان تاکید کرد و گفت: با توجه به فروش شناور ۳۰ درصد از گندم یارانه ای به کارخانجات براساس خرید نانوایان، تمامی نانوایان در چارچوب سهمیه تعیین‌شده، در انتخاب کارخانه تأمین‌کننده آرد مختار بوده و می‌توانند آرد مورد نیاز خود را از هر یک از کارخانجات فعال استان تأمین کنند.

محمود کاظمی‌نژاد با بیان اینکه فرآیند ثبت و خرید آرد از طریق سامانه‌های مربوطه انجام می‌شود، افزود: انتخاب کارخانه تولیدکننده آرد حق قانونی نانوایان است و با اعلام کارگروه های آرد و نان هر شهرستان، کارخانه مورد نظر برای آن شهرستان فعال خواهد بود.

کاظمی‌نژاد در ادامه با اشاره به مسئولیت شرکت‌های متولی حمل یکپارچه آرد تصریح کرد: این شرکت‌ها موظف‌اند دقیقاً همان آرد ثبت و خریداری‌شده توسط نانوایی را بدون هرگونه تغییر یا جابه‌جایی به واحد مربوطه تحویل دهند و حق اعمال نظر در انتخاب کارخانه را ندارند.

معاون بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در ادامه با تأکید بر ضرورت حفظ آرامش و شفافیت در فرآیند تأمین آرد خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود تمامی عوامل اجرایی در زنجیره تأمین، ضمن رعایت ضوابط، زمینه انتخاب آزادانه نانوایان را فراهم کنند. بدیهی است در صورت بروز هرگونه ابهام یا گزارش احتمالی، موضوع در چارچوب قانون بررسی خواهد شد.

وی تصریح کرد: این رویکرد در راستای افزایش شفافیت، تقویت رقابت سالم میان کارخانجات آرد و حمایت از حقوق قانونی نانوایان استان دنبال می‌شود.
انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + هفده =

جدیدترین

  • جهاد تبیین؛ خط مقدم مقابله با جنگ روایت‌ هاست
  • بازار آرد و نان تا پایان سال ویژه رصد می‌شود
  • مازندران نیازمند مصوبات اجرایی و عملیاتی است
  • انتخابات شوراها بنا بر مرّ قانون برگزار می‌شود
  • رئیس‌جمهور با دستِ پُر می‌آید یا وعده‌های تکراری؟
  • تصادفات مرگبار در مازندران نزولی شد
  • کارنامه سیاه خاندان پهلوی
  • تأکید بر تسریع در جذب ۵.۵ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در رامسر
  • اما ترافیک همچنان پابرجاست!
  • ۹۲ نفر از ۱۰۰ نفر در رامسر تایید صلاحیت شدند
  • روزه جلوه‌ای از اعتدال اسلام است
  • مطالبه‌ای که بی‌پاسخ ماند
  • تلفیق هویت بومی و انرژی جوانی در نوروز فرهنگی رامسر
  • اینجا ضیافت الهی معنی دیگری داشت
  • ممنوعیت فعالیت‌ دریایی تا ورود سامانه بارشی از امشب
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت