پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

انتقاد رئیس‌کل دادگستری مازندران از سود بالای تسهیلات بانکی/اقتصاد با سلام و صلوات درست نمی‌شود

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: ایران تنها کشوری است که بانک‌های آن با میانگین سود ۳۰ درصد تسهیلات ارائه...

کد خبر :4156 اسفند 20, 1393
چاپ
34 Views
0 نظر

به گزارش نیمه ی پر ، حجت‌الاسلام محمدعلی تقوی‌فرد دوشنبه در جمع اعضای هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه کشورمان در جنگ تمام‌عیار اقتصادی به سر می‌برد، اظهار داشت: هر مسئولی باید برای پیگیری مسائل صنعتگران و مشکلات حوزه کار، اشتغال و سرمایه‌گذاری دست‎به‎کار شود.

وی با اشاره به این که در مدیریت صدور مجوزها دچار چالش و ضعف هستیم چرا که سیستم نظام‌مند هماهنگ بین سازمان‌های اجرایی در کار نیست، افزود: به استاندار مازندران پیشنهاد کردم هرچه زودتر پنجره واحد سرمایه‌گذاری با حضور نماینده دستگاه قضایی ایجاد شود تا هماهنگی‌های لازم در این رابطه به‎وجود آید، امور سرمایه‌گذاری در استان تسهیل شده و از مشکلات احتمالی آینده جلوگیری شود.

رئیس‌کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: با مسائل اقتصادی و تولید نمی‌توان به شکل تعاونی برخورد کرد چرا که مسائل اقتصادی را باید مدیریت کرد.

این مسئول یکی از دلایل وجود مشکلات را فقدان اطلاعات لازم از سوی سرمایه‌گذاران اعلام کرد و ادامه داد: کارفرمایان باید با استخدام و به‌کارگیری مشاوران مالی و حقوقی این نقیصه را جبران کنند.

تقوی‌فرد گفت: مدیریت اقتصادی با مالکیت اقتصادی باید متفاوت باشد در حالی‌ که در بیشتر موارد مدیریت واحدها با صاحبان واحدها یکی است که این وضعیت به خوبی جواب نمی‌دهد.

وی تاکید کرد: نهادها و سازمان‌ها باید از مشکلات پیشگیری کنند همچنین از نمایندگان مجلس انتظار می‌رود در این جلسات حضور یابند چرا که خیلی از موانع مربوط به کمبود و نقص قوانین بوده که نیازمند اصلاح و تکمیل است.

رئیس‌کل دادگستری مازندران بیان کرد: تنها کشوری هستیم که در آن بانک‌ها با میانگین سود ۳۰ درصدی تسهیلات ارائه می‌کنند.

تقوی‌فرد تصریح کرد: باید بدانیم که با سلام و صلوات اقتصادمان درست نمی‌شود.

رئیس کل دادگستری مازندران با اعلام آمادگی کامل برای خدمت به تولید و اقتصاد استان، از تولیدکنندگان خواست مشکلات را به مسئولان منعکس کنند.

مرجع : روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + ده =

جدیدترین

  • تشدید نظارت بر بازار رامسر در آستانه ماه رمضان
  • محدودیتی برای واردات کالاهای اساسی نداریم
  • گام بلند مازندران برای مدیریت پسماند
  • بازار مازندران در امنیت؛ سفره مردم در صیانت
  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت