پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

الغرافه آپشن‌های طارمی را نپذیرفت

مذاکرات مهدی طارمی و الغرافه در حالی با بن بست مواجه شده که خبرها حکایت از پیگیری جدی این بازیکن برای رفتن به یک باشگاه اروپایی...

کد خبر :19322 دی 21, 1396
چاپ
2 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، مهدی طارمی روز دوشنبه در میان استقبال مسئولان باشگاه الغرافه وارد دوحه شد و همان شب در ضیافتی که به منظور معارفه و کنفرانس مطبوعاتی اشنایدر برپا شده بود حضور یافت و با سران باشگاه عکس یادگاری گرفت.

فردای آن روز هم طارمی در تست های پزشکی حاضر شد و از این خوان هم گذشت تا ماجرا وارد فاز عقد قرارداد شود. دو دور مذاکرات اولیه با تهیه پیش نویس قرارداد همراه بود اما این پیش نویس با تصورات طارمی فاصله داشت. باشگاه الغرافه نمی پذیرفت برخی خواسته های طارمی مانند آپشن های قهرمانی و یا گلزنی را در قرارداد بگنجاند و طارمی هم زیر بار امضای قرارداد بدون موارد مورد نظرش نرفت.

این بازیکن که در هتل فور سیزونز دوحه اقامت دارد احتمالا تا ظهر امروز هم مذاکراتی با طرف قطری خواهد داشت و بعد از آن اگر به نتیجه نرسد به ایران بر می گردد.

برخی اخبار از احتیاط پرسپولیس در به کارگیری مجدد او حکایت دارد. سرخپوشان پایتخت نگران تکرار وقایع پرونده ریزه اسپور هستند.

این اما همه داستان نیست.طارمی حتی اگر با قطری ها به توافق نرسد مقصدش تهران نیست. او از سه باشگاه یونانی و بلژیکی و پرتغالی پیشنهاداتی دارد که نامه های درخواست آنها به باشگاه پرسپولیس هم رسیده است. این بازیکن اگر هم در قطر قرارداد نبندد، روانه یکی از این کشورها خواهد شد تا شانس خود را آنجا امتحان کند. باید تا ظهر امروز منتظر نشست تا وضعیت او در قطر مشخص شود.

در ایران برخی رسانه ها از تهدید الغرافه به پیگیری قانونی در فیفا و مطالبه غرامت خبر داده اند که البته هیچ موضع رسمی از سوی قطری ها در این باره اعلام نشده و مشخص نیست در صورت پیگیری غرامت، تا چه اندازه حق با آنها باشد. به صرف پذیرش دعوتنامه و شرکت در تست های پزشکی آیا می توان حقی را برای الغرافه متصور بود؟ این پرسشی است که باید حقوقدانان ورزشی جواب بدهند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + ده =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت