پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

استقرار ۱۲۰۰ ناجی در سواحل مازندران

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: با آمادگی کامل هزار و ۲۰۰ ناجی غریق، آماده استقبال از گردشگران و مسافران در سواحل استان...

کد خبر :24961 خرداد 1, 1404
چاپ
6 Views
0 نظر

نقی کریمیان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» اظهار کرد: با آغاز فصل گرما و افزایش حضور گردشگران در سواحل، هیأت نجات غریق و غواصی استان برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای تأمین ایمنی شناگران و گردشگران انجام داده است.

وی بیان کرد: هزار و ۲۰۰ ناجی غریق آماده استقرار در سواحل استان هستند و پس از دریافت ابلاغ رسمی از وزارت کشور و استانداری، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران با اشاره به اقدامات نوین این هیأت، از ارائه کیف کمری حاوی تجهیزات کمک‌های اولیه به ناجیان غریق خبر داد.

کریمیان تأکید کرد: این اقدام برای نخستین‌بار در کشور اجرا شده و هدف آن افزایش سرعت امدادرسانی و کاهش خطرات ناشی از غرق‌شدگی است.

وی ادامه داد: ناجیان با در اختیار داشتن این تجهیزات می‌توانند بلافاصله پس از مشاهده فرد در معرض خطر، اقدامات اولیه درمانی را انجام داده و فرد را از شرایط بحرانی خارج کنند.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران ضمن اشاره به وضعیت پرداخت حقوق ناجیان، خاطرنشان کرد: این هیأت هیچ بدهی از سال گذشته به ناجیان ندارد و تمامی مطالبات و حقوق آن‌ها به‌طور کامل پرداخت شده است.

کریمیان افزود: این پرداخت منظم حقوق نشان‌دهنده اهمیت و توجه مسئولان به رفاه و امنیت ناجیان است که نقش حیاتی در حفاظت از جان شهروندان و گردشگران ایفا می‌کنند.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه و استقرار ناجیان غریق در نقاط مختلف ساحلی استان، مازندران یکی از مجهزترین و آماده‌ترین مناطق ساحلی کشور خواهد بود.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که این اقدام، تأثیر قابل‌توجهی در کاهش آمار غرق‌شدگی و افزایش رضایت گردشگران و شهروندان داشته باشد.

کریمیان بیان کرد: این برنامه به همراه افزایش نظارت بر مناطق پرخطر و اجرای تدابیر پیشگیرانه، تابستانی امن‌تر و آرام‌تر را برای مسافران و شهروندان به ارمغان خواهد آورد.

وی در پایان گفت: با توجه به نقش حیاتی ناجیان غریق در حفظ ایمنی سواحل، این اقدام گامی مهم در توسعه خدمات امدادی و پیشگیرانه محسوب می‌شود که می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر استان‌های ساحلی کشور باشد.

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت