پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آماری عجیب اما واقعی درباره استقلال!

۳ گلی که شاگردان فیروز کریمی در تیم گسترش فولاد در هفته چهاردهم به تیم سایپا زدند فقط به ضرر علی دایی و تیمش تمام نشد، بلکه باعث شد تا یکبار دیگر عنوان غیر رسمی ضعیف‌ترین خط حمله لیگ برتر به تنهایی...

کد خبر :17588 آذر 13, 1396
چاپ
7 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،به گزارش افکارنیوز، ۳ گلی که شاگردان فیروز کریمی در تیم گسترش فولاد در هفته چهاردهم به تیم سایپا زدند فقط به ضرر علی دایی و تیمش تمام نشد، بلکه باعث شد تا یکبار دیگر عنوان غیر رسمی ضعیف‌ترین خط حمله لیگ برتر به تنهایی به تیم استقلال تهران برسد.

در پایان هفته چهاردهم هنوز شمار گل های شاگردان شفر  دو رقمی نشده و آبی پوشان با ۸ گل و معدل اندکی بیشتر از نیم گل زده به ازای هر یک بازی، ضعیف ترین خط حمله لیگ را به خود اختصاص داده‌اند.

عمق فاجعه وقتی بیشتر به چشم می آید که تیم های لیگ برتری و لیگ یکی را در کنار هم و با هم مقایسه می کنیم. با اضافه شدن ۱۸ تیم لیگ یکی به ۱۶ تیم لیگ برتری مشاهده می‌شود آبی پوشان بین مجموع ۳۴ تیمی که در این دو لیگ حضور دارند، تنها از تیم راه آهن که در انتهای جدول لیگ یک قرار دارد بیشتر گلزنی کرده‌اند.

راه آهن در پایان هفته شانزدهم لیگ یک با تنها ۴ گل زده ضعیف ترین خط حمله فوتبال ایران را دارد و بعد از آن این تیم استقلال است که با ۸ گل زده دومین خط حمله ضعیف فوتبال ایران را به خود اختصاص داده است.حتی تیمی مثل صبا که در رده ماقبل آخر لیگ دسته اول قرار دارد هم از آبی پوشان تهران بیشتر گل زده تا فقر گلزنی در استقلال بیشتر به چشم آید.

این در حالی است که استقلال فصل گذشته موفق ترین تیم کشور در گلزنی بود و در تمامی دیدارهایی که در لیگ برتر، لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی انجام داد به جز دو دیدار مقابل تراکتورسازی در نیم فصل دوم و پرسپولیس در نیم فصل اول گلزنی کرده بود و عنوان گلزن ترین تیم فوتبال ایران را به خود اختصاص داده بود.

آبی پوشان در هفته پانزدهم که آخرین هفته از نیم فصل اول است در خانه میزبان سپاهانی هستند که گرچه در امتیاز گیری ضعیف تر از این تیم عمل کرده، اما مثل همه تیم های لیگ برتری از این تیم بیشتر گل زده است. این دیدار از ساعت ۱۷:۳۰ روز چهارشنبه ۱۵ آذرماه در ورزشگاه آزادی و به میزبانی آبی پوشان تهران انجام می‌شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت