پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آغاز فروش فوق‌العاده محصولات ایران‌خودرو از امروز

گروه صنعتی ایران‌خودرو بیست و دومین مرحله از طرح فروش فوق‌العاده محصولات خود را با عرضه سه محصول پژو ۲۰۷ دستی سقف شیشه‌ای و دو مدل پژو پارس (پارس بنزینی و پارس TU۵) از امروز (یکشنبه) آغاز کرده و به...

کد خبر :22842 شهریور 22, 1400
چاپ
3 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، بیست و یکمین دوره فروش فوق‌العاده محصولات این خودروساز، در روزهای ابتدایی شهریور ماه (چهار شهریورماه) با عرضه سه محصول دناپلاس توربوشارژ اتوماتیک، راناپلاس و پارس بنزینی اجرا و قرعه‌کشی آن هفتم شهریور ماه برگزار شد.

اکنون در بیست و دومین مرحله از فروش فوق‌العاده محصولات این خودروساز بزرگ، سه محصول پژو ۲۰۷ دستی سقف شیشه‌ای پژو پارس بنزینی و پژو پارس TU۵  با قیمت قطعی و موعد تحویل حداکثر ۹۰ روزه عرضه شده است؛ متقاضیان از امروز (یکشنبه ۲۱ شهریورماه) به مدت سه (تا روز سه‌شنبه/ ۲۳شهریورماه) فرصت دارند تا با مراجعه به سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

مراسم قرعه کشی چهارشنبه هفته جاری (۲۴ شهریورماه) برای تعیین مشتریان نهایی در حضور نمایندگان نهادهای نظارتی برگزار و مراسم به صورت مستقیم از پایگاه اینترنتی ایران خودرو به نشانی ikco.ir و همچنین صفحه ایران خودرو در آپارات به نشانی ikco_ir پخش خواهد شد. پس از آن، اسامی منتخبان از طریق درج اسامی در سایت رسمی فروش محصولات این شرکت و ارسال پیامک اعلام خواهد شد و مشتریان ظرف مدت پنج روز فرصت دارند تا وجه کامل خودرو را واریز کنند.

لازم به یادآوری است که پیش از اعلام اسامی منتخبان، مشتری هیچگونه وجهی واریز نخواهد کرد و کماکان این امکان برای منتخبان طرح‌های قبلی ایران‌خودرو که موفق به واریز وجه نشدند، وجود دارد که دوباره بتوانند در این مرحله از فروش ایران‌خودرو، اقدام به ثبت‌نام کنند.

محدودیت‌های فروش فوق‌العاده نیز همچنان در این طرح اجرا می‌شود و براین اساس شروطی از جمله اختصاص یک دستگاه خودرو به هر کدملی، حداقل فاصله ۴۸ ماهه از خرید (ثبت‌نام یا تحویل خودرو) از شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا، عدم پلاک فعال انتظامی برای فرد متقاضی، ارائه گواهی‌نامه معتبر، تعلق شماره حساب و شماره تماس اعلامی به شخص متقاضی و… اعمال خواهند شد؛ تنها از مرحله هیجدهم به بعد، طبق مصوبه کمیته خودرو، دیگر شرط الزام در رهن ماندن یکساله سند خودروها وجود ندارد.

ضمن اینکه گارانتی خودرو پنج ماه پس از تحویل خودرو در صورت عدم مراجعه مشتری به شبکه خدمات پس از فروش باطل می‌گردد و حداقل کاردکرد ۱۰۰۰ کیلومتر در زمات مراجعه ضروری است.

انتهای پیام

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 13 =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت