پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آخرین وضعیت اطفای حریق نفتکش ایرانی

محسن بهرامی با اشاره به تحقیق و تفحص از پرسنل کشتی چینی که با نفت‌کش ایرانی برخورد کرده بود، اظهار کرد: این کشتی قرار بود دیروز به بندر برسد و عملیات تحقیق و جست‌وجو از پرسنل آن آغاز شود اما از...

کد خبر :19286 دی 20, 1396
چاپ
54 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، سخنگوی شرکت ملی نفتکش از اعزام ۱۲ نفر از تکاوران نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی برای مشارکت در اطفای حریق نفتکش ایرانی خبر داد و گفت: باتوجه اینکه چینی‌ها رقیب ما هستند و موضوع بیمه مطرح است، ممکن است به راحتی اطلاعات شان را درمورد چگونگی حادثه در اختیارمان قرار ندهند.

محسن بهرامی با اشاره به تحقیق و تفحص از پرسنل کشتی چینی که با نفت‌کش ایرانی برخورد کرده بود، اظهار کرد: این کشتی قرار بود دیروز به بندر برسد و عملیات تحقیق و جست‌وجو از پرسنل آن آغاز شود اما از آنجاکه در حال حاضر آن‌ها رقیب ایران محسوب می‌شوند و موضوع بیمه مطرح است، ممکن است به راحتی اطلاعات خود را در اختیار ما قرار ندهند.

وی با بیان اینکه عملیاتی اطفای حریق که ساعت ۵ بامداد به وقت ایران آغاز شده بود حدود ساعت ۱۰ صبح متوقف شد، گفت:‌ احتمالا عملیات اطفای حریق از ابتدای صبح فردا یعنی ساعت ۳ – ۴ بامداد به وقت ایران آغاز شود.

سخنگوی شرکت ملی نفتکش با اشاره به مذاکره با ژاپن برای مشارکت در عملیات اطفای حریق گفت: تیم ژاپن احتمالا فردا صبح به محل حادثه برسد. البته چنانچه بخواهند در عملیات اطفای حریق مشارکت کنند، از آنجاکه کنترل منطقه به دست چین است، باید عملیات خود را با هماهنگی و همکاری چین آغاز کنند.

بهرامی در مورد اعزام تکاوران نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به محل حادثه نیز توضیح داد: ۱۲ نفر از تکاوران نیروی دریایی امشب به مقصد چین پرواز دارند و احتمالا فردا در شانگهای خواهند بود. چنانچه شرایط مساعد باشد زودتر از ۱۰ ساعت از شانگهای با هلی‌برد به محل حادثه می‌رسند.

به گزارش ایسنا، یک فروند کشتی فله بر چینی با یک فروند کشتی نفتکش سوئزمکس حامل میعانات گازی ساعت ۲۰ شنبه به وقت محلی در ۱۵۸ مایلی سواحل شرقی چین برخورد کرد که در اثر این حادثه نفت کش دچار حریق شد و آتش گرفت و ۳۲ خدمه آن مفقود شدند که تا کنون جسد یکی از مفقودین پیدا شده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − دو =

جدیدترین

  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت