پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آخرین خبرها از واکسن‌های ایرانی کرونا / احتمال ادغام فاز ۲و۳ تست انسانی واکسن «کوو برکت»

رییس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین جزئیات تولید واکسن‌های ایرانی کرونا را تشریح کرد.

کد خبر :21077 اسفند 4, 1399
چاپ
4 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، دکتر مصطفی قانعی در گفت‌وگویی درباره آخرین خبرها از ساخت و کارآزمایی بالینی واکسن‌های ایرانی کرونا، گفت: خوشبختانه واکسن کرونای بنیاد برکت فاز اول مطالعات بالینی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است و تمام آنچه مدنظر داشتیم به شکل مناسبی پیش رفت. این واکسن در حال ورود به فاز دوم مطالعات بالینی است. در صورت ادغام فاز دو و سه مطالعات بالینی، واکسن می‌تواند با سرعت بیشتری برای ورود به بازار آماده شود.

وی درباره زمان احتمالی آغاز فاز دوم مطالعات بالینی واکسن  کرونای بنیاد برکت، اظهار کرد: فاز دوم هم احتمالا در اسفند ماه آغاز شود و تا خرداد ماه هم واکسن به بازار آید. هنوز مشخص نیست که فاز دو و سه مطالعات بالینی ادغام می‌شود یا خیر اما در صورت ادغام این دو فاز با یکدیگر چند هزار نفر مورد مطالعه قرار می‌گیرند.

وی درباره زمان اجرای فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن کرونای انستیتو رازی اظهار بی‌اطلاعی کرد و افزود: مجریان برنامه‌های این واکسن انستیتو رازی و دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند که اطلاعات تکمیلی را خواهند داد.

قانعی درباره خبرهای منتشر شده مبنی بر راه‌اندازی خط تولید واکسن کرونای اسپوتنیک وی روسی در ایران، تصریح کرد: فکر نمی‌کنم هنوز قراردادی در این زمینه نوشته شده باشد، این موضوع توافقی میان ایران و روسیه است، پس از انعقاد قرارداد می‌توان به جزئیات موضوع پرداخت اما قرار است با انتقال دانش فنی این خطی مشترک برای تولید واکسن میان ایران و روسیه باشد.‌

وی در خصوص واکسن کرونای وزارت دفاع با نام « میلادنور»، تاکید کرد: احتمالا با تشکیل جلسه کمیته اخلاق بعدی مجوز کارآزمایی بالینی آن صادر خواهد شد. مطالعات بالینی این واکسن هم مشابه واکسن بنیاد برکت است و تفاوت چندانی نخواهد داشت. این واکسن تزریقی بوده در دو دوز و به فاصله ۲۸ روز تزریق خواهد شد.

قانعی گفت: انتظار می‌رود که تا شهریور ماه سال ۱۴۰۰ بتوانیم نیاز داخلی به واکسیناسیون را تامین کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با افزایش ابتلا به کرونا در افراد زیر ۱۸ سال تصمیمات جدیدی برای واکسیناسیون این گروه اتخاذ شده است یا خیر؟، بیان کرد: به محض آنکه هر میزان واکسن تهیه کنیم اقدام به تزریق آن خواهیم کرد. در حال حاضر گویا واکسن آسترازنیکا بر روی کودکان هم تزریق می‌شود. در کشور ما هنوز ترایال واکسیناسیون کودکان در برنامه‌هایمان وجود ندارد.

قانعی درباره احتمال ناقل بودن افراد حتی پس از تزریق واکسن کرونا، افزود: در مورد یک یا دو واکسن این مورد ذکر شده است، اما هنوز در مورد واکسن‌های تولیدی کشور ما چنین موضوعی گزارش نشده است.

وی با اشاره به نقش تحریم‌ها در تولید واکسن ایرانی کرونا، تاکید کرد: علت تاخیر تولید واکسن کرونا در کشور ما نسبت به سایر کشورها همین تحریم‌ها است که سبب می‌شد اقدامی که شاید در عرض یک هفته می‌توانست انجام شود تا سه ماه به طول بی‌انجامد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 7 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت