پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

پیشنهاد احداث نیروگاه برق برای طولانی ترین شبکه انتقال برق در رامسر

فرماندار رامسر گفت: در سفر اخیر وزیر نیرو نیز بحث مشکلات توزیع برق منطقه اشکور به عنوان یکی از طولانی ترین شبکه های انتقال برق در کشور مطرح و احداث نیروگاه در جنت رودبار و یا اشکور علیا پیشنهاد تا...

کد خبر :3007 بهمن 7, 1393
چاپ
25 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر به نقل از روابط عمومی فرمانداری رامسر، حسین سروری در جمع مردم و منتخبان شوراهای اسلامی دهستان اشکور علیا در مسجد روستای تمل  افزود: به برکت نظام جمهوری اسلامی تمام زیرساخت ها در منطقه اشکور علیا ساخته شد و خدمات نظام در این منطقه ماندگار است.

وی افزود: دولت تدبیر و امید و ریاست محترم جمهور نگاه ویژه ای به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته دارند و این نگاه بسیار ارزشمند است.

وی اظهار داشت: توسعه عدالت اجتماعی و عمرانی که از اهداف انقلاب بود محقق و محرومیت از نقاط مختلف کشور رخت بربسته است.

وی ادامه داد: خوشبختانه شوراهای اسلامی به عنوان یار و یاور مسولان صادقانه و بی منت خدمت می نمایند و باید با همکاری به مردم خدمت شود و نباید جزیره ای عمل نمود.

سروری خاطر نشان کرد: مردم اشکور علیا انسان های با فرهنگ، مهمان نواز و در امر تولید و خودکفایی نقش مهمی دارند و در هر کجای کشور نیز هستند اثرگذار می باشند.

وی در ادامه بیان داشت: خوشبختانه کارهای بسیار خوبی در این منطقه شده و باید از ظرفیت این دهستان زیبا در جهت تقویت گردشگری و اکو توریسم استفاده شود.

وی با اشاره به سفر استاندار مازندران به منطقه اشکور در سال جاری گفت: خوابگاه شبانه روزی روستای تمل ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار گرفته است و تا سال آینده نیز تکمیل می گردد.

عالی ترین نماینده دولت در رامسر ادامه داد: در سفر اخیر وزیر نیرو نیز بحث مشکلات توزیع برق منطقه اشکور به عنوان یکی از طولانی ترین شبکه های انتقال برق در کشور مطرح  و احداث نیروگاه در جنت رودبار و یا اشکور علیا پیشنهاد تا برق این مناطق مستقل شود.

وی ادامه داد: از کشاورزان منطقه می خواهیم موضوع بیمه نمودن محصولات کشاورزی را جدی بگیرند زیرا این امر سیاست دولت است و صندوق خسارت در بانک کشاورزی رامسر نیز مستقر است.

وی گفت: امسال در حوزه کشاورزی نیز ۷۰۰ میلیون تومان برای آبرسانی و راه دسترسی بین مزارع در حال انجام است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 3 =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت