پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

پیروزی انقلاب اسلامی نتیجه وحدت ملت بود /مسئولان از ظرفیت نخبگان جوان استفاده کنند

ائمه جمعه شهرهای پل سفید و زیراب در خطبه های نماز جمعه به بیان مسائل روز پرداختند

کد خبر :1866 دی 20, 1393
چاپ
32 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر ، ائمه جمعه شهرهای پل سفید و زیراب در خطبه های نماز جمعه به بیان مسائل روز پرداختند.

نماز جمعه پل سفید:

حجت الاسلام احمد قربانی با تبریک به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: اولین چیزی که روز قیامت با ترازوی اعمال محاسبه می شود اخلاق است.

  وی با بیان خصوصیات اخلاقی پیامبر اکرم(ص) تصریح کرد: پیامبر گرامی، پیام آور اخلاق، رحمت و مهرورزی است.

امام جمعه پل سفید با اشاره به اهمیت وحدت گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ و پیروزی در هشت سال دفاع مقدس نتیجه وحدت ملت بود.

قربانی افزود: بیائیم در هفته وحدت حول رهبر معظم انقلاب با هم متحد شویم.

وی با بیان اینکه عتبات عالیات خط قرمز ما است، ضمن هشدار به گروههای تکفیری گفت: به این اماکن مذهبی نباید نزدیک شوید.

امام جمعه پل سفید با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی تاکید خاصی دارند، بیائیم همه از ایشان تبعیت کنیم.

قربانی با اشاره به مذاکرات هسته ای اظهار داشت: اگر ایران از سر میز مذاکرات هسته ای کنار برود، کشورهای غربی و آمریکا باید غرامت سنگینی بدهند، پس باید در مذاکرات با ایران هماهنگ شوند.

وی در پایان با گرامیداشت قیام مردمی در قم گفت: مقاله مجهولی در ۱۹ دی سال ۵۷ در یکی از روزنامه های آن زمان بر علیه حضرت امام خمینی (ره) نوشته شد که مردم قم به پا خواستند و این قیام نقطه آغاز انقلاب ما شد.

نمازجمعه زیراب:

حجت الاسلام محمدزمان رضایی ضمن تبریک ولادت پیامبر ارکم (ص) و امام صادق(ع) اظهار داشت: اگر انسان خود را به خدا و پیامبر وصل کند، انسان موفقی خواهد بود که شخصیت هایی همچون  امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری از این نمونه ها هستند.

وی با اشاره به وضعیت معیشت و اشتغال در جامعه گفت: مقام معظم رهبری می فرمایند: «اگر جامعه بیکار داشته باشد، تبعیض و فاصله طبقاتی داشته باشد، این جامعه آرامش ایمانی ندارد و حتی دچار کفر می شود».

 امام جمعه زیراب تصریح کرد: مسئولان باید از  ظرفیت افراد مستعد و نخبگان جوان استفاده کنند و وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.

رضایی در پایان گفت: هر مسئول باید نسبت به عملکرد خود در خصوص تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون اقتصاد و فرهنگ به مردم و مسئولان بالادستی خود گزارش دهد

سوادکوه انلاین

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − هفده =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت