پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

پرداخت ۳ میلیارد تومان تسهیلات به محققان طی دو سال

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره به انعقاد قرارداد دانشگاه با صندوق غیردولتی تجهیزات پزشکی، از پرداخت ۳ میلیارد تومان تسهیلات به محققان طی دو سال گذشته خبر...

کد خبر :13853 اسفند 2, 1395
چاپ
12 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل ازایسنا مسعود یونسیان ، با اشاره به انعقاد قرارداد دانشگاه علوم پزشکی تهران با صندوق غیردولتی تجهیزات پزشکی در قالب قرارداد عاملیتی، اظهار کرد: از طریق این قرارداد به محققان تسهیلات ارائه می‌کنیم و محققانی که فرایند مفصلی دارند مورد داوری قرار گرفته و در صورت داشتن کسب و کار مناسب مورد تایید کمیسیون فناوری تسهیلات قرار می‌گیرند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در مجموع طی دو سال گذشته ۳ میلیارد تومان تسهیلات به محققان پرداخت کرده‌ایم که البته نیازهای تایید شده برای دریافت تسهیلات بیشتر از این رقم بود اما با محدودیت منابع مواجه بودیم.

وی با بیان اینکه این تسهیلات با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که منابعی را در سال ۹۱ در اختیار ما قرار دادند و هنوز از آن استفاده می‌کنیم پرداخت می‌شود، گفت: این تسهیلات بدون بهره بوده و با کارمزد تعیین شده حدود ۳ تا ۴ درصد در اختیار فناوران قرار می‌گیرد.

یونسیان با اشاره به اینکه برای ارائه این تسهیلات سه حوزه اصلی را مدنظر قرار داده‌ایم، توضیح داد: یک حوزه مربوط به “تجهیزات پزشکی” است که شامل دستگاه‌هایی اعم از روش‌های آزمایشگاهی یا روش‌های استفاده شده در درمان یا رباتی که در اختیار جراح است، می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: حوزه دیگر که به لحاظ ریالی حوزه کلانتری محسوب می‌شود، “حوزه دارویی” به خصوص داروهای پیشرفته در درمان بیماری‌های ام اس، نارسایی کلیه و سرطان‌ها است که با کیفیت بالا توسط شرکت‌های دارویی در مرکز رشد فناروی دارویی تولید می‌شوند. توجه به حوزه دارویی نه تنها هم به لحاظ درآمدزایی سودمند است بلکه موجب عدم وابستگی به خارج و صرفه جویی ارزی برای کشور نیز می‌شود.

وی با بیان اینکه حوزه سوم “سایر خدمات” است،‌ اظهار کرد: این حوزه شامل شرکت‌های نوپا و مراکز رشد جدیدتر است که در این راستا مرکز رشد “طب سنتی” و مرکز رشد “فرآورده‌های دندانپزشکی” و مرکز رشد “فناوری اطلاعات” آهنگ خوبی را در خدمات‌رسانی شروع کرده‌اند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 14 =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت