پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

وحدت و لبیک به اوامر رهبری شرط پیروزی در همه میدان ها است/ جشن ها نباید به گونه ای باشد که ما را به سمت گناه ببرند!

امام جمعه رامسر با بیان اینکه امروز باید همه با هم همدل و وحدت داشته باشند گفت: اگر همچنان بزرگان ما و مخصوصا رئیس جمهور سرباز ولایت باشند و رهنمود های رهبری را نصب العین خود قرار بدهند یقینا این...

کد خبر :1670 دی 19, 1393
چاپ
15 Views
0 نظر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نیمه پر، حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی در خطبه های نماز جمعه امروز در جمع نماز گزاران ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا و همچنین تبریک به مناسبت میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) گفت: در هفته اخیر دیدار مردم قم با رهبر معم انقلاب را داشتیم که در این دیدار همه سخنان رهبری مانند همیشه دلنشین و ارزشمند بوده و باید  نکات این سخنان را نصب العین خود قرار دهیم و رهنمودهای حکیمانه ایشان  را انجام دهیم.

وی افزود: مسئولان نظام باید مواظب باشند درگفتار و کلام خودشان و دولت مردان باید این کلام حضرت آقا را نصب العین خود قرار بدهند و اگر این کار را نکنند در این فشار تحریم ها روز گار بدی را باید انتظار داشت اما با وحدت و یکپارچگی تحریم ها را یقینا پشت سر خواهیم گذاشت.

وی اظهار داشت: تحریم ها نسبت به جمهوربی اسلامی ایران جدی است تا جایی که مستکبرین جهان دارو و نیاز های درمانی ما را بر ما تحریم کرده اند.

امام جمعه رامسر بیان داشت: در هیچ قانونی و حقوق بین المللی اینگونه نیست که نیازهای درمانی و انسانی در یک کشور تحریم باشد اما مستکبرین جهان با گستاخی این کارها را انجام می دهند.

وی با بیان اینکه امروز باید همه با هم همدل و وحدت داشته باشند تصریح کرد: اگر همچنان بزرگان ما و مخصوصا رئیس جمهور سرباز ولایت باشند و رهنمود های رهبری را نصب العین خود قرار بدهند یقینا این مردم و این ملت تحت اوامر ولی زمان خود در همه صحنه ها و میدان ها به حول قوه الهی پیروز خواهند بود.

وی با تشکر ویژه از دست اندرکاران برگزاری جشن های روز میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) خاطر نشان کرد: این جشن ها نبایستی به گونه ای باشد که ما را به سمت گناه ببرد بلکه باید طوری برنامه ریزی و اجرا شود که دل امام زمان (عج) را شاد کند.

حجت الاسلام مرتضوی در همین زمینه تاکید کرد: برخی از خطاها را علما و دلسوزان باید با حضور خودشان دور کنند و کاری کنند که دل امام زمان نیز شاد شود.

وی دشمنی دشمنان اسلام را آشکارا بیان کرد و تاکید رهبر معظم انقلاب را بر مسئله بصیرت به همین منظور دانست و بیان کرد: امروز دشمنان قسم خورده ما در بحث ماهواره و در زمینه فضاهایی که جوانان ما را به بیراهه و فساد می برند ما را تحریم نکرده اند و باید مواظب بود.

وی اظهار داشت: امروز سپاه، بسیج، ارتش زحمتها و تلاش های بسیاری را انجام می دهند و  امروز عراق، بحرین، سوریه، فلسطین به برکت سپاه و بسیج و رهنمود های حضرت اقا بر روی پا خود ایستاده اند.

خطیب نماز جمعه رامسر در ادامه گفت: امروز آرامش، وحدت، نشاط، عزت و سربلندی ما مسلمانان مدیون نیروهای خدوم و زحمت کش نیروی مسلح مخصوصا سپاه و بسیج است و تلاش این عزیزان را نباید نادیده بگیریم.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در زمینه ۹ دی که ایشان ۹ دی را به عنوان یک روز بزرگ و ماندار یاد می کنند بیان داشت: انصافا ۹ دی عاشورای دیگر است در انقلاب اسلامی و نبایستی این روز بزرگ را فراموش کنیم چون هر وقت فراموش شد بدانیم که جامعه اسلامی به سمت انحراف می رود و فتنه گران باز می خواهند سر باز کنند.

وی همچنین افزود: فتنه گران در نگاه مردم مردود هستند و همان کسانی هستند که آب در آسیاب دشمنان ریختند و همان کسانی بودند که نوک پیکانشان به سمت رهبری بوده است و باید مراقب باشیم که فتنه آتش زیر خاکستر است.

امام جمعه رامسر در پایان همچنین از دست اندر کاران بزگزاری جشن های میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) در رامسر تقدیر و تشکر کرد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + سیزده =

جدیدترین

  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • از قله‌ دیوان عالی تا قلعه مارکوه
  • برخورد با سرویس های غیرمجاز در دستور شورای ترافیک
  • استقرار گشت‌های قرنطینه دام در ورودی‌ شهرها
  • رامسر به کانون رویدادهای فرهنگی کشور نزدیک‌تر می‌شود
  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت