پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

معرفی غذاهای ۱۶ تیم جام ملت‌های آسیا

غذاهای تیمهای راه‌یافته به این مسابقات توسط سایت رسمی بازی‌های استرالیا ۲۰۱۵ منتشر شد.

کد خبر :1646 دی 19, 1393
چاپ
18 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر ،شانزدهمین دوره از رقابت‌های فوتبال جام ملت‌های آسیا ۱۹ دی ماه آغاز می‌شود و تا ۱۱ بهمن ماه ادامه خواهد داشت. بر همین اساس غذاهای ملی ۱۶ تیم راه‌یافته به این مسابقات توسط سایت رسمی بازی‌های استرالیا ۲۰۱۵ منتشر شده است.

گروه اول

استرالیا: پای گوشت. این شیرینی با گوشت و دیگر مواد لازمی است که غالباً استرالیایی‌ها در غذاهای‌شان استفاده می‌کنند درست می‌شود.

کره‌جنوبی: غذاهای ملی کره هم بولگوگی که نوعی کباب گوشت گاو کره‌ای محسوب می‌شود، است.

عمان: به عنوان یک کشور عربی شوا که شامل گوشت بره و برنج معطر است جزو غذاهای ملی خود به حساب آورده است.

کویت: کسبه یا مشبوس غذای ملی کویتی‌ها است که با برنج و مرغ با چاشنی‌های مخصوص درست می‌شود.

معرفی غذاهای 16 تیم حاضر در جام ملت‌های آسیا


گروه دوم

ازبکستان: غذای ملی ازبک‌ها پلویی به نام پیلاف که شامل برنج و چاشنی‌های خاص این کشور است.

عربستان: غذای ملی سعودی‌ها نیز کسبه است، مرغی پر از ادویه که همراه با برنج معطر سرو می‌شود و به نوعی به غذای کویتی‌ها شباهت دارد.

چین: اردک غذای ملی چینی‌ها است که از زمان امپراطوری چین مورد استفاده قرار می‌گیرد. خوشبختانه چینی‌ها تنها به اردک اکتفا کردند و جانور دیگری را به عنوان غذای ملی خود معرفی نکرده‌اند.

کره شمالی: غذای کره شمالی نینگ میون است، ظرفی از رشته فرنگی کره‌ای که با رشته‌های خانگی بلند و نازک و با مواد سرد سرو می‌شود. به نظر می‌رسد این غذا رژیمی هم باشد.

معرفی غذاهای 16 تیم حاضر در جام ملت‌های آسیا

گروه سوم

ایران: قرمه سبزی به عنوان غذای ملی کشورمان معرفی شده است.

امارات: غذای ملی این کشور هم نوعی حلیم است که با استفاده از گندم و گوشت درست می‌شود و شبیه حلیم ایرانی‌ها است، اما اماراتی‌ها به نام هریس آن را می‌شناسند.

قطر: غذای ملی قطری‌ها هم مشبوس است که نوعی برنج دانه بلند به همراه گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود.

بحرین: غذای ملی بحرینی‌ها هم مشبوس دجاج است نوعی مرغ که همراه با برنج کته و سبزیجات پخته می‌شود.

  معرفی غذاهای 16 تیم حاضر در جام ملت‌های آسیا


گروه چهارم

ژاپن: سوشی غذای ملی چشم بادامی‌ها است که به نظر خوشمزه و سالم به نظر می‌آید.

اردن: غذای ملی اردنی‌ها منسف نام دارد غذایی لذیذ که از گوشت بره مزه‌دار شده با سس که از تخمیر ماست خشک تهیه می‌شود و به همراه برنج سرو می‌شود.

عراق: غذای محلی عراقی‌ها نیز سمک مسکوف نام دارد. غذایی با قدمت دیرینه که از قدیم الایام در بین النهرین درست می‌شد و از چاشنی‌های مختلف در پخت این ماهی استفاده می‌شد.

فلسطین: غذای ملی فلسطین مسخن نام دارد. نوعی مرغ که همراه با پیاز، سماق، فلفل، زعفران و زعتر پخته می‌شود و از ظاهر آن غذای لذیذی به نظر می‌آید.

 

معرفی غذاهای 16 تیم حاضر در جام ملت‌های آسیا

مشرق

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 16 =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت