پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

لزوم حمایت مسئولان رامسر در جهت اهمیت به سلامت روان در جامعه

کارشناس ستادی بهداشت و روان شبکه بهداشت رامسر گفت: انتظار داریم همه مسئولان شهرستان رامسر دست به دست هم دهند تا سلامتی که سلامت روان هم بخشی از آن است و همیشه دغدغه بشر بوده است را در متن مردم ساری و...

کد خبر :15012 مهر 29, 1396
چاپ
52 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین، سلامت روان یکی از مقولات بسیار مهم در جامعه می باشد. که روز ۱۰ اکتبر هرسال میلادی( مطابق با ۱۸ مهر ماه از طرف فدراسیون جهانی بهداشت، به عنوان روز جهانی بهداشت روان نامگذاری شده است و این مناسبت در ایران از ۲۴ مهر ماه لغایت ۳۰ مهر ماه بنام هفته بهداشت روان نامیده می شود.

جعفر فیلی کارشناس ستادی بهداشت و روان شبکه بهداشت به همین مناسبت در گفتگویی با خبرنگار ما اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت هر سال یک شعار خاص را برای ارتقای سلامتی انتخاب می کند که شعار امسال « سلامت روان در محیط کار » اعلام شده است.

وی افزود: در تعریف سلامت روان می توانیم بگوییم علمی است برای بهتر زیستن و رفاه اجتماعی که تمام ابعاد زندگی را شامل می شود و فرد می تواند فعالیت های روزمره خودش را به خوبی انجام بدهد و با افراد خانواده، دوستان، و .. ارتباط مناسب داشته باشد.

کارشناس ستادی بهداشت و روان شبکه بهداشت در ادامه بیان کرد: سازمان جهانی بهداشت، بهداشت روان را قابلیت ارتباط هماهنگ با دیگران تغییر و اصلاح محیط فردی و اجتماعی و حل تضاد ها به طور منطقی، عادلانه و مناسب تعریف کرده است.

وی تصریح کرد: سلامت روان در محیط کار یعنی پیشگیری از پیدایش مشکلات روانی در کارکنان و سالم سازی محیط کار به نحوی که هیچیک از کارکنان به دلیل عوامل موجود در محل کار گرفتار آسیب روانی نشود و از فعالیتهای محل کار خود احساس رضایت کند، و علاقه مند به آن باشند.

وی در ادامه اضافه کرد: این مقوله باعث می شود تا همه کارکنان قادر به ایجاد روابط مطلوب با محیط کار و عوامل موجود در آن باشد و هریک از کارکنان نسبت به خود و روئسا وهمکاران به طور کلی به محیط کاری خود، خصوصا نسبت به جایگاه خود در آن اداره و سازمان احساس مثبتی داشته باشند.

جعفر فیلی با اشاره به شعار انسان سالم محور توسعه پایدار است خاطر نشان کرد: به طور کلی برنامه هایی مربوط به سلامت و پیشگیری را نمی توانیم اجرا کنیم جز اینکه همه مسئولان شهرستان رامسر دست به دست هم دهند تا این مهم یعنی سلامتی که سلامت روان هم بخشی از آن است و همیشه دغدغه بشر بوده است را در متن مردم ساری و جاری کنیم.

این کارشناس ستادی بهداشت و روان شبکه بهداشت رامسر در پایان با بیان اینکه شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر نیز برنامه های متنوعی را پیشبینی کرده افزود: برای ارتقاء سلامت روان بویژه مناسب با شعار سال در هفته بهداشت روان برنامه هایی اجرا می شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 4 =

جدیدترین

  • تامین معیشت مردم در اولویت
  • برخورد قضایی با کم‌کاری و ترک فعل‌ مدیران
  • ‌هشدار سپاه کربلا نسبت به عملیات روانی اسرائیل
  • حضور پرشور مردم نشان از دلدادگی ملت ایران است
  • مازندران در مدار خدمت برای پذیرایی از هموطنان
  • هیچ‌گونه مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشت
  • حماسه‌ای از وفاداری و انتقامِ مردم دیار علویان
  • پاسخ به هرگونه تهدید قاطع است/ تشکیل شورای موقت رهبری در دستور کار
  • امام شهیدمان سرباز تمام و کمال امام زمان (عج) بود
  • حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند
  • کاهش التهابات اولیه در پمپ بنزین های رامسر
  • اولتیماتوم شورای عالی امنیت ملی به هرگونه همکاری با دشمن
  • هیچ کمبودی برای میزبانی از مسافران نداریم
  • تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
  • (بدون عنوان)
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت