پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

تردد پرحجم خودرو در محورهای هراز و کندوان/ ترافیک جاده‌ها امروز بیشتر شد

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها گفت: در حال حاضر ترافیک سنگین در محور هراز، محور کندوان و آزادراه رشت ـ قزوین در برخی مقاطع...

کد خبر :21246 فروردین 7, 1400
چاپ
49 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ ، علی اکبر آشوری در جمع خبرنگاران، در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی راه‌ها بیان کرد: در حال حاضر اغلب جاده‌های اصلی کشور باز است و تردد در آنها به صورت روان جریان دارد.

وی تأکید کرد: طبق تاکیدات ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت مردم حتماً از سفر غیرضروری در ایام نوروز خودداری کنند.

وی افزود: بر اساس اطلاعات حاصل از رصد ۲۳۵۵ دستگاه ترددشمار جاده‌ای، کل تردد ثبت شده در شبانه روز گذشته در جاده‌ها نسبت به روز قبل ۷٫۳ درصد افزایش نشان می‌دهد. در همین مدت سهم وسایل نقلیه سنگین در ترافیک راه‌ها ۸٫۴ درصد، بیشترین تردد بین ساعات ۱۷ تا ۱۸ و کمترین تردد بین ۴ تا ۵ صبح ثبت شد.

* آزادراه کرج ـ‌ تهران با ۱۰۹ هزار تردد پرترددترین جاده کشور در شبانه روز گذشته

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها اظهار داشت: در شبانه روز گذشته بیشترین تردد جاده‌ای در آزادراه کرج ـ تهران با حدود ۱۰۹ هزار تردد ثبت شد و پس از آن آزادراه تهران ـ کرج با ۱۰۶ هزار تردد و آزادراه کرج ـ قزوین با ۱۰۲ هزار تردد پرترددترین جاده‌های کشور بود.

* انسداد ۱۰ جاده به دلیل کاهش ایمنی در مسیر

آشوری بیان کرد: در حال حاضر ۱۰ جاده به دلیل کاهش ایمنی مسدود است که در این باره می‌توان به محورهایی نظیر شهداد ـ نهبندان، جاده فرعی شمشک ـ دیزین، محور خرم‌آباد ـ پلدختر، جاده پونل ـ خلخال و محور مسجدسلیمان ـ ایذه اشاره کرد.

* ترافیک سنگین در هراز و کندوان/ تردد پرحجم خودرو در آزادراه رشت ـ قزوین

وی گفت: بر اساس اطلاعات دوربین‌های نظارت تصویری در حال حاضر در محور کندوان، مسیر جنوب به شمال، محدوده کندوان، همچنین مسیر شمال به جنوب بین مرزن‌آباد تا مجلار و سیاه‌بیشه تا پل زنگوله ترافیک سنگین داریم.

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها همچنین از بروز ترا فیک سنگین در محور هراز مسیر شمال به جنوب و آزادراه رشت ـ قزوین محدوده رودبار خبر داد.

آشوری با اشاره به بروز ترافیک سنیگن در آزادراه کرج ـ قزوین، محدوده محمدشهر تا مهرویلا از ترافیک سنگین در آزادراه قزوین ـ کرج  حدفاصل استاندارد تا پل فردیس خبر داد.

وی با بیان اینکه در محورهای شمالی بارش و مداخلات جوی خاصی نداریم، از بارش باران در برخی جاده‌های استان‌های چهارمحال و بختیاری، گلستان و اصفهان خبر داد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 11 =

جدیدترین

  • تامین معیشت مردم در اولویت
  • برخورد قضایی با کم‌کاری و ترک فعل‌ مدیران
  • ‌هشدار سپاه کربلا نسبت به عملیات روانی اسرائیل
  • حضور پرشور مردم نشان از دلدادگی ملت ایران است
  • مازندران در مدار خدمت برای پذیرایی از هموطنان
  • هیچ‌گونه مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشت
  • حماسه‌ای از وفاداری و انتقامِ مردم دیار علویان
  • پاسخ به هرگونه تهدید قاطع است/ تشکیل شورای موقت رهبری در دستور کار
  • امام شهیدمان سرباز تمام و کمال امام زمان (عج) بود
  • حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند
  • کاهش التهابات اولیه در پمپ بنزین های رامسر
  • اولتیماتوم شورای عالی امنیت ملی به هرگونه همکاری با دشمن
  • هیچ کمبودی برای میزبانی از مسافران نداریم
  • تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
  • (بدون عنوان)
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت