پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

برگزاری پیاده روی خانوادگی گرامیداشت کنوانسیون بین المللی رامسر

پیاده روی خانوادگی به همراه نرمش صبحگاهی علیرغم  بارندگی صبح امروز در بلوارزیبای معلم رامسر به همت هیات ورزش همگانی شهرستان رامسر...

کد خبر :3384 بهمن 17, 1393
چاپ
69 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر، در این برنامه که در راستای گرامیداشت ایام دهه فجر با شعار لبیک یا رسول الله انجام شد فرماندار شهرستان رامسر و جمعی از مسولان با لباس ورزشی شرکت نمودند و در پایان نیز حرکات نرمشی  توسط یکی از مربیان انجام شد.

فرماندار شهرستان رامسر در جمع شرکت کنندگان گفت:ورزش همگانی باید بیش ازپیش در بین اقشار مختلف توسعه پیدا نماید.

“حسین سروری “افزود:رامسر با شرایط جغرافیایی و اقلیمی و آب و هوای بسیار مطبوع و موقعیت اکو توریستی بهترین مکان برای ورزش های همگانی است.

وی ادامه داد:با توجه به تنوع فعالیت هیات ورزش همگانی در سایه همکاری همه مسولان ،شهرداری ها و شوراهای اسلامی می توان فعالیت های بسیار خوبی را طراحی و اجرا کرد.

وی اظهار داشت:حضور ورزشدوستان در این برنامه علیرغم بارندگی نشان داد که باید در زمینه بستر سازی ورزش در شهرستان توجه شود.

وی اظهار داشت:توسعه فرهنگ ورزش در جامعه و حضور اقشار مختلف  نقش بسیازیادی در پویایی و نشاط اجتماعی دارد.

رییس هیات ورزش همگانی شهرستان رامسر نیز گفت:با همکاری مسولان و مشارکت مردم و تغییر و تحول در ترکیب هیات رییسه برنامه های خوبی در دست اجراست.

“عباس احمدی ماچیانی “افزود:خوشبختانه حضور مسولان در این برنامه  موجب دلگرمی برای فعالیت های آینده است.

وی ادامه داد:این برنامه ورزشی به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر ،سالروز تاسیس کنوانسیون بین المللی رامسر و با شعار لبیک یا رسول الله برگزارشد.

وی بیان داشت:علیرغم بارندگی و برودت هوا و شرایط نامساعد این حضور امید بخش و شایسته تقدیر است.

وی گفت:راه اندازی ایستگاه سلامت توسط هیات پزشکی ورزشی و حضور ورزشکاران هیات کاراته و همچنین تشکل های مردم نهاد و جمعیت نگاه سبز ،مسولان و مردم بسیار ارزشمند بود.

هادی حلاجیان رییس شورای شهر رامسر نیز گفت از این پس با همکاری هیات ورزش همگانی شهرستان رامسر ورزش صبحگاهی جمعه ها در محل پلرک ورزشی بلوار معلم اجرا و زمان شروع آن نیز اطلاع رسانی می شود.

وی از همکاری فرمانداری شهرستان رامسر، شهرداران و اعضای شورای شهر رامسر ،کتالم و ساداتشهر ،کمیته اجرایی کنوانسیون رامسر ،ادارات ورزش و جوانان و محیط زیست ،اتاق اصناف و شوراهای هماهنگی سمن های رامسر،خبرنگاران و دهکده صنایع دستی رامسر بطور ویژه قدردانی نمود.

روابط عمومی فرمانداری/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 19 =

جدیدترین

  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • پیام فرماندار رامسر به‌مناسبت انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مقام رهبری
  • تا آخرین نفس مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم
  • آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر جدید ایران کیست؟
  • انتخاب رهبر جدید استمرار راه نورانی امامین انقلاب است
  • نبض بازار رامسر در شرایط جنگی، آرام و بدون کمبود است
  • مازندرانی‌ها ۶/۹ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • از مقاومت تا تاب‌آوری؛ نسخه عبور از بحران
  • اجازه نخواهیم داد کسی با حرف و عمل نابخردانه در جهت اهداف دشمن اقدام کند
  • مدیریت هوشمندانه اخبار؛ سپری در برابر موج شایعات
  • آغاز فعالیت ادارات از فردا
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت