پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

امیرعبداللهیان: تامین واکسن کرونا از اولویت‌های بالای وزارت خارجه است

نخستین نشست هم اندیشی وزارت امور خارجه و مسئولین اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران برگزار شد.

کد خبر :22761 شهریور 16, 1400
چاپ
60 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، نخستین نشست هم اندیشی وزارت امور خارجه و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران بعداز ظهر روز دوشنبه ١۵ شهریوربه میزبانی حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ، معاون دیپلماسی اقتصادی و مدیران کل وزارت امور خارجه برگزار شد.
غلامحسین شافعی رییس اتاق ایران، روسا و اعضای اتاقهای مشترک بازرگانی ایران و کشورهای همسایه و همچنین برخی کشورهای مهم طرف تجاری کشورمان مدعوین این نشست در وزارت امور خارجه بودند.

شافعی ضمن تشکر از وزیر امور خارجه کشورمان بخاطر این دعوت، جلسه هم اندیشی مزبور را اولین ابتکار و جلسه برگزار شده وزارتخانه های دولت سیزدهم با بخش خصوصی ذکر کرد و آن را مهم و نشانگر نگاه پررنگ وزارت‌خارجه به فعالیت‌های بخش خصوصی دانسته، خواهان تداوم برگزاری متناوب این نشست در ماههای آینده شد.

فعالان اقتصادی بخش خصوصی کشورمان، دیدگاههای خود در زمینه توسعه روابط تجاری با دیگر کشورها، خصوصا همسایگان و طرفهای تجاری اصلی را بیان داشته، خواهان حمایت هرچه بیشتر وزارت‌خارجه از نقش بخش خصوصی در توسعه مراودات اقتصادی با دیگر کشورها بالاخص در موقع برگزاری کمیسیون‌های مشترک شدند.

در ادامه این نشست معاون دیپلماسی اقتصادی و مدیران کل حوزه های منطقه ای وزارت امور خارجه نیز در پاسخ به مطالب مطروحه از سوی فعالان بخش خصوصی به تشریح نقطه نظرات خود پرداختند.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در جمعبندی نخستین نشست با فعالان اقتصادی و مسئولین اتاق ایران، بخش خصوصی را موتور محرک روابط میان کشورها، و حلقه های تجاری و اقتصادی را عاملی کمک کننده در پایایی سیاست خارجی و مقوّم آن ارزیابی کرد و بر عزم وزارت خارجه در حمایت از نقش و مشارکت دهی هرچه بیشتر بخش خصوصی در مراودات با کشورها تاکید نمود.
امیرعبداللهیان تامین واکسن کرونا را از اولویت های بالای وزارت خارجه ذکر کرد و اقدامات این وزارت در شتاب دهی فراوان به تامین واکسن مورد نیاز کشورمان در روزهای گذشته را تشریح کرد و گفت از همکاری بخش خصوصی در این زمینه استقبال می کنیم.

تشکیل کمیته مشترک بین “وزارت امور خارجه”، “وزارت صنعت معدن و تجارت” و “اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران”، در نظر گرفتن جایگاه واقعی برای بخش خصوصی در کمیسیونهای مشترک همکاری های اقتصادی، تداوم چنین جلسات هم اندیشی و حضور رییس اتاق بازرگانی در جلسات شورای معاونین وزارت امور خارجه به تناسب موضوعات اقتصادی مطروحه و در اولویت قرار دادن موضوعات مرتبط به سامان دهی پایانه های مرزی و تحکیم زیرساختهای کشور که ارتقاء دهنده صادرات کشور باشد، از دیگر مباحث مطروحه در خلال جمع‌بندی ارائه شده از سوی امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست بود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 14 =

جدیدترین

  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت