پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افشاگری اسنودن از حملات سایبری به ایران

اسنودن گفته است که آمریکا اولین کشوری بود که از بدافزار علیه کشور دیگری استفاده کرد. اسنودن توضیح داد که دولت این کشور در سال ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ از ویروس استاکس نت علیه تاسیسات هسته ای ایران استفاده کرده...

کد خبر :1917 دی 20, 1393
چاپ
17 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر، روند حملات سایبری را آمریکا با طراحی ویروس استاکس نت علیه برنامه هسته‌ای ایران شروع کردکه نشانگر تحولی جدی در سبک تحلیل سنتی ما در مورد سطوح خطراتی بود که ما به دنبال مقابله با آنها هستیم.

به گزارش دیلی کالر، ادوارد اسنودن افشاگر جاسوسی های سایبری دولت آمریکا می گوید اگر آمریکا هدف حملات سایبری قرار گرفته باید از این بابت تنها خودش را ملامت کند.

وی افزوده که دولت آمریکا روند جهانی برای انجام حملات سایبری تخریبی علیه دیگر کشورها را با حمله هکری به تاسیسات هسته ای ایران آغاز کرد.

وی در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی پی بی اس آمریکا که قرار است در آینده نزدیک پخش شود، گفته است که آمریکا اولین کشوری بود که از بدافزار علیه کشور دیگری استفاده کرد. اسنودن توضیح داد که دولت این کشور در سال ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ از ویروس استاکس نت علیه تاسیسات هسته ای ایران استفاده کرده است.

اسنودن که در حال حاضر در روسیه به صورت پناهنده سیاسی به سر می برد قبلا در سازمان سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا مشغول به کار بوده و سال گذشته هزاران صفحه سند محرمانه در مورد برنامه های جاسوسی سایبری غیرقانونی دولت این کشور را منتشر کرد.

اسنودن در بخش دیگری از این مصاحبه گفته است: منصفانه است که بگوییم که روند حملات سایبری را آمریکا با طراحی ویروس استاکس نت علیه برنامه هسته‌ای ایران شروع کرد. این واقعیت که حمله یاد شده با مجوز آمریکا صورت گرفت نشانگر تحولی جدی در سبک تحلیل سنتی ما در مورد سطوح خطراتی است که ما به دنبال مقابله با آنها هستیم.

او ویروس استاک نت را پیچیده ترین تهدید سایبری در زمان خود توصیف کرد و افزود با این کار ایران هم به فکر مقابله و انتقام گیری افتاد و آنها فهمیدند که برای مقابله با چنین خطراتی آمادگی ندارند. هر چند به گفته وی ایران در سال‌های بعد این آمادگی را برای خود ایجاد و آن را ثابت کرد.

این تحلیل گر در بخش دیگری از صحبتهایش هشدار داد که با انتشار ویروس های آمریکایی در اینترنت زندگی شخصی افراد به خطر افتاده و شرایط مشابه وضعیتی است که در فیلم پارک ژوراسیک رخ داده بود، اما هنوز راهی برای جلوگیری از این وضعیت پیدا نشده است./

فارس /

 

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + نه =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت