پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

اجرای یک مورد حکم تخریب بنای غیر مجاز در گلوگاه

دادستان گلوگاه گفت: با حکم دادستانی گلوگاه یک واحد منزل مسکونی در اراضی کشاورزی هزار جریب شهرستان قلع و قمع شد.

کد خبر :18405 دی 6, 1396
چاپ
24 Views
0 نظر
به گزارش  رامسرنوین به نقل از بلاغ به نقل از گلوگاه ما،‌ رحمت الله عشقی واسوکلایی در خصوص تخریب یک بنای غیر مجاز، اظهار کرد: یک واحد منزل مسکونی غیر مجاز با متراژ ۱۵۰ متر مربع در اراضی کشاورزی هزار جریب شهرستان گلوگاه با حکم دادستانی در روستای نیالا قلع و قمع شد.وی افزود: فرد متخلف که در ایام تعطیل مبادرت به ساخت و ساز این بنا می نمود پس از اظهار شکوائیه از سوی اداره جهاد کشاورزی شهرستان مبنی بر ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی ، پرونده در دستور کار دادستانی برای رسیدگی به این تخلف قرار گرفت.
دادستان گلوگاه با بیان اینکه فرد خاطی فاقد هرگونه پروانه ساخت از نهاد و دستگاه های زیربط می‌باشد،‌ گفت: جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه بعنوان متولی امر و مجری قانون در ممانعت از ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی ضمن اعلام شکوائیه و اخطار برای توفق از ساخت ساز در زمین کشاورزی، این فرد بعلت تخلف از برخوداری هرگونه امتیاز و خدمات مشترکین آب، گاز و تلفن محروم شده و با تشخیص مرجع قضائی شهرستان، حکم تخریب و قلع و قمع این واحد مسکونی اعلام و صادر شد.

عشقی در خاتمه با اشاره به اجرای حکم یادآور شد: مالک این واحد مسکونی سال ۹۲ بدون اخذ هرگونه پروانه ساخت اقدام به واحد مسکونی نموده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت