پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آیا کالج الکترال می‌تواند مانع رسیدن ترامپ به منصب ریاست‌جمهوری شود؟

نامه ۱۰ نفر از اعضای کالج الکترال، بحث‌هایی را درخصوص احتمال ناکامی ترامپ در رسیدن به منصب ریاست‌جمهوری ایجاد کرده...

کد خبر :12702 آذر 24, 1395
چاپ
35 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر رامسر، در ۸ نوامبر (۱۸ آبان) دونالد ترامپ به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام شد. با این حال، تا تاریخ ۱۹ دسامبر (۲۹ آذر) که ۵۳۸ عضو هیئت برگزینندگان (کالج الکترال) در پایتخت گردهم می آیند تا آرای خود را برای انتخاب رئیس جمهور بعدی اعلام کنند، پیروزی ترامپ در انتخابات رسمی نخواهد بود.

آرای الکترال بخشی از قانون انتخابات آمریکاست که سالیان سال است در این کشور اجرا می شود و البته انتقاداتی نیز بدان وارد است. این انتقادات با انتخاب ترامپ در حالی شدت گرفت که آرای مردمی وی نسبت به کلینتون کمتر بود.

به نظر می رسد سال ۲۰۱۶، سال هنجارشکنی و دور انداختن قواعد و سنن قدیمی است. حرکت جدیدی برای اعتراض به انتخابات و وضع موجود به راه افتاده است که طرفداران کلینتون نیز به آن چراغ سبز نشان دادند.

«جان پودستا»، رئیس ستاد کلینتون، روز دوشنبه بیانیه ای را در حمایت از درخواست ۱۰ نفر از اعضای کالج الکترال مبنی بر بررسی ادعای مداخله روسیه در انتخابات آمریکا منتشر کرد. وی اعلام کرد: «برخی اعضای کالج الکترال از دو حزب جمهوری خواه و دموکرات خواستار بررسی مسائلی جدی درخصوص امنیت ملی هستند. طبق قانون اساسی، این انتخاب کنندگان مسئولیت خطیری برعهده دارند و ما باید از تلاش آنها در این خصوص حمایت کنیم.»

«الکساندر همیلتون» در وضع قانون اساسی بسیار تاثیرگذار بود. وی وجود هیئت برگزینندگان را یک مزیت می دانست. به اعتقاد وی وظیفه اعضای این هیئت، جلوگیری از روی کار آمدن افراد نالایق یا کسانی است که تحت نفوذ بیگانگان انتخاب می شوند.

اعضای هیئت برگزینندگان در توجیه درخواست خود، ادعای سیا درخصوص مداخله روسیه در انتخابات آمریکا به نفع ترامپ را ذکر کردند. همچنین یک جمهوری خواه دیگر نیز از ایالت تگزاس اعلام کرده است در رای گیری کالج الکترال به ترامپ رای نخواهد داد. با این حال، هنوز ۳۶ عضو دیگر نیز باید از دادن رای به ترامپ خودداری کنند تا وی به طور رسمی رئیس جمهور آمریکا نشود. کارشناسان چنین امری را بعید می دانند.

بلاغ/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − هفت =

جدیدترین

  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • موضع خنثی آموزش و پرورش در جنگ شناختی، بازی در پازل دشمن است
  • پهلوی در ترازوی اسناد و خاطرات
  • (بدون عنوان)
  • داوطلبین تا اعلان قطعی صلاحیت ها به گمانه زنی ها توجه نکنند
  • مذاکره آری، اما از موضع عزت
  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • نه جنگ نه صلح
  • آخرالزمان، عصر انتظار فعال است
  • انقلاب اسلامی پایان رنج مردم در رژیم پهلوی بود
  • پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری تا هشدار افزایش دیابت
  • صداقت در انتظار، در سبک زندگی دینی و تبعیت عملی سنجیده می‌شود
  • بهره‌برداری از دو هزار و ۶۹۶ میلیارد تومان طرح صنعتی
  • صدای جوانان، کلید حکمرانی موفق در عصر اینترنت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت