پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آغاز آموزش نیروهای عراقی توسط آمریکا

آمریکا این نقشه را رهبری کرده و درصدد ترسیم مرزهای اقلیم سنی در عراق است تا زمینه شعله‌ور شدن جنگ طایفه‌ای جدیدی را در این کشور فراهم...

کد خبر :1612 دی 19, 1393
چاپ
19 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر ،ارتش آمریکا آموزش نیروهای عراقی را در دو پایگاه در عراق آغاز کرده‌ و تلاش دارد تا نیروهایی را آموزش دهد که در برابر حملات تهاجمی داعش ایستادگی و مقاومت کرده و این گروه تروریستی را که بخش‌های بزرگی از کشور را تصرف کرده، شکست دهد.

«استیو وارن» سخنگوی پنتاگون اعلام کرده حدود ۳۲۰ تفنگدار نیروی دریایی آمریکا شماری از اعضای گردان هفتم عراق را در پایگاه هوایی عین الاسد در استان الانبار، واقع در غرب عراق آموزش می‌دهند و این طرح از ۲۰ دسامبر ۲۰۱۴ آغاز شده است.

این مقام پنتاگون تاکید کرد، حدود ۱۷۰ نیروی دیگر ارتش آمریکا از رسته اول پیاده نظام ارتش دوره آموزشی شش هفته‌ای را برای گردان‌های نیروهای امنیتی عراق آغاز کرده‌اند. این برنامه آموزشی از ۲۷ دسامبر ۲۰۱۴ در پایگاه تاجی شروع شده است.

«باراک اوباما» رئیس ‌جمهوری آمریکا در هفتم نوامبر برنامه دو برابر کردن تعداد نیروهای آمریکایی را در عراق اعلام کرد و می‌خواهد آن‌ها را به بیش از ۳۰۰۰ تن برساند و علاوه بر این، ۱۵۰۰ پرسنل نظامی دیگر ۹ تیپ ارتش عراق و سه تیپ از نیروهای پیشمرگ کرد را آموزش می‌دهند.

این تصمیم پس از ارزیابی‌ تیم‌های مستقر ارتش آمریکا در عراق و برآورد شرایط اتخاذ شد. تا چهارم ژانویه حدود ۸۰۰ تن از نیرو‌ها از پرسنل و تاسیسات آمریکا محافظت می‌کردند و باقی مانده ۱۳۴۰ نیرو به نیروهای عراقی برای مقابله با داعش مشاوره می‌دهند.

افزایش روند اعزام مشاوران و کار‌شناسان نظامی آمریکا به عراق بیانگر آغاز جنگ نرم و بی‌سروصدای واشنگتن در این کشور است، بدون اینکه حساسیت مذهبی و ملی عراقی‌ها را تحریک کند.

در واقع واشنگتن، عراق را منطقه حفاظت شده خود می‌داند و مسئولان نظامی و غیرنظامی آن در پنج پایگاه نظامی مستقر شده و مسئولان آمریکایی در فواصل زمانی مختلف نیز به‌طور غیرمنتظره عازم عراق شده و بین بغداد و اربیل به‌راحتی رفت و آمد می‌کنند و به‌طور جداگانه با مسئولان دولت عراق و سران عشایر ملاقات دارند.

در همین ارتباط تعدادی از سران عشایر و فرماندهان گروه‌های تروریستی چندی پیش عازم واشنگتن شده در خصوص تشکیل و تسلیح ارتش سنی ۱۰۰هزارنفری از آمریکا تضمین‌هایی را دریافت کردند، بدون اینکه به موضع دولت عراق در این زمینه توجهی داشته باشند.

بر اساس این گزارش، سران عشایر همچنین در واشنگتن در مورد تشکیل اقلیم سنی ضمانت گرفته و آمریکا از آنان خواست تا پایان آموزش نخستین گروه نیروهای عراقی که در پایگاه الحبانیه و به‌دست مشاوران آمریکایی در جریان است، صبر کنند.

این در حالی است که هزاران نیروی داوطلب موسوم به ارتش عشایر تحت نظارت آمریکا در عراق آموزش می‌بینند و قرار است هر ۶ هفته، آموزش پنج‌هزار نفر از آنان پایان یابد و گفته می‌شود هدف از آموزش این افراد بازپس‌گیری مناطق تحت اشغال داعش است.

در واقع هدف آمریکا از حضور مستقیم و روزافزون در عراق آموزش و بهسازی ارتش عراق و یا آماده کردن آنان برای مقابله با حملات داعش نیست بلکه همان‌طور که به نظر می‌رسد هدف اصلی تشکیل نیروی سنی‌مذهب به‌جای داعش و با مشارکت شبه‌نظامیان سنی عراق و بازماندگان رژیم صدام است.

آمریکا این نقشه را رهبری کرده و درصدد ترسیم مرزهای اقلیم سنی در عراق است تا زمینه شعله‌ور شدن جنگ طایفه‌ای جدیدی را در این کشور فراهم کند./ع

ابنا

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هفت =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت