پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آخرین نظر آیت‌الله‌جوادی‌آملی درباره ازدواج

یکی از مراجع تقلید شیعیان بر اهمیت توجه مسئولین به موضوعات مرتبط با جوانان و مقوله ازدواج تاکید کرد و گفت: ازدواج جوانان عاطفه و محبت بین آنها...

کد خبر :1659 دی 19, 1393
چاپ
59 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر ،آیت‌الله جوادی‌آملی عصر امروز در دیدار با محمود گلزاری معاون ساماندهی وزیر ورزش و جوانان پیرامون مسائل مهم جوانان جامعه تصریح کرد: هر کدام از موضوعات مرتبط با جوانان در جایگاه خود دارای اهمیت و توجه ویژه هستند.

وی ادامه داد: ازدواج موجب تحکیم جامعه می‌شود و در زمینه تحقق ازدواج مسائل مهمتری از مادیات وجود دارند زیرا به عنوان مثال تهیه مسکن سخت نیست و علاوه بر خود فرد، دولت و مسئولین نیز می‌توانند برای مقوله مسکن به فکر چاره باشند.

استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: مهمترین مسئله در ازدواج این است که زن و مرد به یکدیگر اعتماد و با هم تفاهم داشته باشند و هر زن این باشد که آرامش را در منزل برقرار کند چون آرامش یک مرد نیز به برخورداری از یک خانواده خوب است.

وی خاطرنشان کرد: ازدواج سنت حسنه است و ازدواج جوانان عاطفه و محبت بین آنها می‌آورد و این عاطفه منشا آرامش جوانان می‌شود.

آیت‌الله جوادی‌آملی در ادامه با اشاره به وجود نزدیک به ۱۰ میلیون نفر جوان مجرد در کشورمان عنوان کرد: به هیچ عنوان آرامشی در خانواده یک فرد مجرد وجود ندارد و چنانچه جوانان ازدواج نکنند افسردگی در زندگی آنان به وجود می‌آید.

وی ابراز کرد: شاهد هستیم که بخش وسیعی از بودجه‌ها در دستگاه‌های قضایی برای رسیدگی به مسائل و مشکلات خانواده صرف می‌شود در حالی که اگر برای جوانان و مسئله ازدواج آنها درست برنامه‌ریزی شود می‌توان این بودجه را در زمینه تولید مصرف کرد.

این مرجع تقلید تاکید کرد: جوان نباید مسائل مادی را مانع ازدواج بداند بلکه باید به سمت ازدواج برود تا بقیه نیازهای او هم تامین شود زیرا اگر در غیر این صورت باشد مشکلات دیگری به وجود می‌آید.

پیش از سخنان آیت‌الله جوادی آملی، دکتر محمود گلزاری معاون ساماندهی امور جوانان وزیر ورزش و جوانان در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به ۱۰ هزار جوان ایرانی مستعد و دارای شرایط ازدواج هستند اما به صورت مجردی زندگی می‌کنند.

وی به وجود معضل طلاق در جامعه نیز اشاره و بیان کرد: متاسفانه در ایران از هر پنج ازدواج، در قم از هر چهار پیوند و در تهران از هر سه ازدواج یکی از آنها به طلاق می‌انجامد و در حال حاضر ۸۰ درصد از افراد طلاق گرفته در جامعه زیر ۳۰ سال هستند./ع

فارس

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − نه =

جدیدترین

  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • پیام فرماندار رامسر به‌مناسبت انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مقام رهبری
  • تا آخرین نفس مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم
  • آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر جدید ایران کیست؟
  • انتخاب رهبر جدید استمرار راه نورانی امامین انقلاب است
  • نبض بازار رامسر در شرایط جنگی، آرام و بدون کمبود است
  • مازندرانی‌ها ۶/۹ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • از مقاومت تا تاب‌آوری؛ نسخه عبور از بحران
  • اجازه نخواهیم داد کسی با حرف و عمل نابخردانه در جهت اهداف دشمن اقدام کند
  • مدیریت هوشمندانه اخبار؛ سپری در برابر موج شایعات
  • آغاز فعالیت ادارات از فردا
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت