پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آغاز عملیات احداث ۷۴۵ واحد مسکونی در ۶ شهرستان مازندران

فرمانده سپاه کربلا از کلنگ زنی ۷۴۵ واحد مسکونی در ۶ شهرستان خبرداد و گفت: این واحدها با همت سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا در شهرستان‌های ساری، نکا، جویبار، فریدونکنار، سیمرغ و کلاردشت ظرف مدت ۲ سال...

کد خبر :23795 فروردین 16, 1401
چاپ
6 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، آئین متمرکز کلنگ زنی آغاز احداث در ۶ شهرستان استان مازندران با حضور سردار مسلمی  فرمانده سپاه کربلا، علیخانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران  و سایر مسئولین مربوطه در روستای خنار آباد ساری برگزار شد.

فرمانده سپاه کربلا از کلنگ زنی ۷۴۵ واحد مسکونی در ۶ شهرستان خبرداد و گفت: براساس تفاهم نامه‌ای با اداره کل ، بسیج سازندگی سپاه کربلا برای ساخت این تعداد واحد‌ها مکلف شد که طرف دوسال واحد‌ها را ساخته و تحویل دهد.

سردار سیاوش مسلمی افزود:سپاه از ظرفیت بسیج، و همکاری همه نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی، برای ساخت مسکن برای قشر مستضعف استفاده کرده است تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت واحد‌ها به مردم تحویل شود.

مسلمی با بیان اینکه  این واحد‌های مسکونی در قالب فاز اول نهضت ملی مسکن دولت مردمی سیزدهم است، خاطرنشان کرد: این واحدها با همت سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا در شهرستان‌های ساری، نکا، جویبار، فریدونکنار، سیمرغ و کلاردشت ظرف مدت ۲ سال ساخته خواهد شد.

رضا علیخانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران نیز با بیان اینکه در استان ساخت سالانه ۳۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن برای استان در نظر گرفته شد، اظهار کرد: تمام تلاش خود را در قالب برنامه جامع و هدفمند به کار می‌گیریم که هم بتوانیم نیازهای مرتبط با مسکن را به بهترین نحو مشخص کنیم و یک برنامه جامع و براساس آمایش مشخص را برای تولید مسکن آماده کنیم.

وی افزود: تحقق  این امر تا پیش‌نیاز از جمله تامین زمین که در این زمینه نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها هستیم و با بسیج امکانات و برنامه‌ریزی‌های لازم برای تامین، تایید کاربری و تغییر کاربری زمین انجام می‌دهیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای تامین اعتبار این پروژه‌، بیان کرد: در این زمینه افرادی که از وضعیت درآمدی پایینی برخوردار هستند تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن صاحب مسکن شوند.

این مسئول ادامه داد: موضوع مهم دیگر حل مشکل انشعاب آب، برق و گاز و حل مجوزهایی برای ساخت و بهره‌برداری و تخفیف‌هایی که باید در دولت به‌منظور ایجاد انگیزه داشته باشیم.

علیخانی خاطرنشان کرد: نکته مهم این بوده به دنبال برنامه‌ای برای انتخاب پیمانکاران و سرمایه‌گذارانی که در ساخت به ما کمک کنند، هستیم و این برنامه کلی است.

وی با اعلام اینکه آغاز این پروژه نقطه شروعی در راستای نهضت ملی مسکن با شروع سال جدید است، تصریح کرد: این پروژه به‌عنوان مهم‌ترین و استراژیکی‌ترین برنامه ما در سال ۱۴۰۱ است که کلنگ‌زنی شد و  امیدواریم بتوانیم در زمان مناسب و در موعد مقرر و با بهترین کیفیت کلید این خانه‌ها را به دست صاحبان و نیازمندان برسانیم.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

جدیدترین

  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • از قله‌ دیوان عالی تا قلعه مارکوه
  • برخورد با سرویس های غیرمجاز در دستور شورای ترافیک
  • استقرار گشت‌های قرنطینه دام در ورودی‌ شهرها
  • رامسر به کانون رویدادهای فرهنگی کشور نزدیک‌تر می‌شود
  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت