پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

رامسر همچنان در وضعیت قرمز/۱۷ شهرستان مازندران در وضعیت زرد قرار دارد

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، شهرستان رامسر همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.

کد خبر :23793 فروردین 14, 1401
چاپ
154 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، بر اساس جدیدترین اعلام وزارت بهداشت؛ شهرستان رامسر در استان مازندران در وضعیت قرمز قرار دارد، همچنین دو شهرستان آبی و ۱۷ شهرستان زرد هستند.

بر اساس آخرین اطلاع رسانی رنگ بندی کرونایی مناطق مختلف کشور از سوی مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ۵ فروردین ماه در مازندران شهرستان رامسر همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد، سوادکوه و سیمرغ در وضعیت نارنجی و جویبار و محمودآباد در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفتند و مابقی شهرستان‌های مازندران در وضعیت زرد کرونایی هستند.

رامسر در وضعیت قرمز، سوادکوه و سیمرغ در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های گلوگاه، نکا، بهشهر، میاندرود، ساری، قائمشهر، سوادکوه شمالی، بابل، بابلسر، آمل، فریدونکنار، نور، عباس آباد، کلاردشت، نوشهر، چالوس و تنکابن در وضعیت زرد، و جویبار و محمودآباد در وضعیت آبی قرار دارند.

کماکان بهترین و موثرترین راه‌های مقابله با کرونا، تکمیل واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.

طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۴ بیمار مشکوک به کرونا در سطح استان، براساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری شدند.

طی این مدت تعداد ۲۹ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان‌ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

هم اکنون ۱۱۵ بیمار بعلت کرونا در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۴۳ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در  حال حاضر ۵۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بسترى هستند، همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۷ بیمار جدید بستری و ۵ بیمار هم  ترخیص شدند.

همچنین ۱۶ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

براین اساس در شبانه‌روز گذشته با شناسایی تعداد ۳۱ بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری‌شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به ۱۷۳ نفر رسید که از این تعداد ۵۹ نفر بدحال هستند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

جدیدترین

  • تصویب طرح جامع جمع‌آوری فاضلاب خانگی رامسر
  • شرایط نرمال شبکه ارتباطات در غرب مازندران
  • انتشار تصاویر دیده‌نشده از حوادث آمل
  • مازندران هر روز آب می‌رود!
  • آتش‌سوزی یک دستگاه اتوبوس در پایانه باغ ملی رامسر
  • عاملان شهادت فرزندم گروه‌های تروریستی مسلح بودند
  • افتتاح ۵۷۳ واحد مسکونی در دهه فجر
  • ایران آماده هر سناریو در بالاترین سطح است
  • اغتشاشات تروریستی در بهشهر ناکام ماند
  • اگر معترض به وضعیت اقتصادی بودید چرا به اقتصاد کشور ضربه زدید؟
  • کاهش ۱۳ درصدی تلفات حوادث رانندگی
  • برف و باران مهمان پایان هفته مازندرانی‌ها
  • هزار بخاری هزار لبخند؛ هدیه‌ای از جنس مهربانی
  • شالیکوبی؛ صنعتی که چشم‌انتظار حمایت است
  • روایت کاملی از اغتشاشات در قائمشهر
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت