پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افزایش دما تا۸درجه در نیمه شمالی کشور/افزایش آلودگی شهرهای صنعتی از امروز

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش دما درنیمه شمالی کشورو آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرتردد خبر...

کد خبر :23557 بهمن 3, 1400
چاپ
30 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، صادق ضیاییان در گفت و گویی با اشاره به جو آرام و پایدار در کشور گفت: از امروز(۲بهمن ماه) تا سه‌شنبه(۵بهمن‌ماه) در بیشتر نقاط کشور جوی آرام و پایدار پیش‌بینی می‌شود از این رو افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت دور از انتظار نیست.

وی افزود: دوشنبه (۴بهمن‌ماه) در برخی مناطق آذربایجان غربی و سه‌شنبه (۵بهمن‌ماه) در برخی مناطق آذربایجان غربی و گیلان بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: از بعدازظهر چهارشنبه (۶بهمن‌ماه) با گذر امواج  تراز میانی جو در برخی نقاط شمال غرب، غرب، دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس جنوبی بارش رخ می‌دهد.

به گفته ضیاییان امروز(۲بهمن‌ماه) در بعضی ساعات سرعت وزش باد در جنوب شرق کشور افزایش می‌یابد و خیزش گرد وخاک در مناطق مستعد دور از انتظار نیست همچنین از امروز(۲بهمن ماه) تا چهارشنبه (۶بهمن‌ماه) در شمال غرب و غرب کشور ماندگاری هوای سرد و طی همین مدت افزایش تدریجی ۴ تا ۸ درجه ای دما در نیمه شمالی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: امروز(۲بهمن ماه) خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی پایتخت طی دو روز آینده گفت: دمای هوای تهران فردا (۳ بهمن‌ماه) صاف همراه با غبار محلی با کمترین و بیشترین دمای ۳- تا ۱۰ درجه سانتیگراد، در روز دوشنبه (۴ بهمن‌ماه) صاف و غبارآلود با کمترین و بیشترین دمای ۱- و ۱۲ درجه سانتیگراد خواهد بود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی امروز (۲ بهمن‌ماه) ارومیه و زنجان با دمای ۴- درجه سانتیگراد، سردترین مرکز استان‌ کشور لقب می‌گیرد و فردا (۳ بهمن‌ماه) ارومیه با دمای ۳- درجه سانتیگراد، سردترین مراکز استان کشور خواهند بود و طی امروز و فردا (۲ و ۳ بهمن‌ماه) بندرعباس با دمای ۱۷ و ۲۰ گرمترین مرکز استان است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 1 =

جدیدترین

  • تکریم ارباب‌رجوع حق مردم و یک الزام مدیریتی است
  • برگزاری بیست‌ونهمین یادواره شهید علمدار در ساری
  • غذای اصیل رامسر در قاب نخستین جشنواره آشپزی بومی
  • «یلدا» سنت‌ها را با زندگی امروز پیوند می‌دهد
  • افتتاحیه اولین رویداد منطقه ای تولید محتوای دیجیتال بسیج در رامسر برگزار شد
  • خانه‌هایی که قانون را دور می‌زنند!
  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • ورک شاپ‌های تخصصی، حلقه مفقوده ارتقای هنر
  • بازگشت هتل قدیم پس از سه سال انتظار
  • روایتی از کلاس درس تا خط مقدم
  • احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه‌ها ضرورت است
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت