پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آزادی ۲۰۲ زندانی جرایم غیرعمد در قالب طرح «نذر آزادی برای سردار آسمانی»

ستاد دیه کشور از آزادی تعداد ۲۰۲ زندانی جرایم غیرعمد در قالب طرح «نذر آزادی برای سردار آسمانی» خبر داد.

کد خبر :20570 دی 15, 1399
چاپ
62 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور، در این طرح که با شعار «آزادی در سایه آزادگی» برگزار شد به همت خیرین نوعدوست دوازده استان زمینه آزادی ۱۹۶ بدهکار مالی ناشی از جرایم غیرکلاهبرداری و ۶ محکوم به پرداخت دیات ناشی از حوادث کارگاهی یا تصادفات رانندگی از بند آزاد و به آغوش گرم خانواده‌های خود بازگشتند.

در این طرح خیرین استان کرمان با همیاری جمعی از بسیجیان و همکاری رئیس کل دادگستری و دادستان استان با استخلاص ۶۳ محبوس نیازمند در رأس فهرست آزادی قرار گرفته و در رتبه‌ بعد مردم شریف استان خوزستان قرار دارند که در دو مرحله زمینه آزادی ۶۰ بدهکار مالی را با رقم بدهی بالغ بر یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان فراهم نمودند.

نیکوکاران استان‌های یزد و فارس نیز هر کدام با بهره‌مندی از ظرفیت‌های استانی با تسهیل شرایط آزادی موجبات رهایی ۱۳ محکوم غیرعمدی را فراهم نمودند تا در این پویش خداپسندانه از جهت تعداد آزادی رتبه سوم را به خود اختصاص دهند.

نهادهای فعال فرهنگی، بویژه پایگاه‌های بسیج همه ساله از نهم تا نوزدهم دی ماه در قالب بزرگداشت دهه بصیرت به تبلیغات میدانی و نصب تابلوهای خیابانی می‌پرداختند که امسال با شیوع ویروس کرونا و تقارن این ایام با نخستین سالگرد شهادت سردار سلیمانی عمده برنامه‌ها معطوف به برپایی پویش‌ و طرح‌های مومنانه‌ای چون آزادی زندانیان غیربزهکار شد. چانچه مردم دیار کریمان روز گذشته (۱۴ دی ماه) در زادگاه سردار سپاه اسلام به یمن سال‌های پرخیری که حاج قاسم عزتمندانه در بین ما زیست، با حضور بر مزار شهید زمینه آزادی ۶۳ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد و محکومان مالی استان کرمان را فراهم نمودند.

آزادی زندانیان غیرعمد از سوی نمایندگی‌های ستاد دیه در سراسر کشور معطوف به ایام خاصی از سال نیست. روز گذشته هرچند بر حسب رسالت این نهاد حمایتی، کم یا زیاد تقریبا تمامی استان‌ها برنامه آزادی زندانی داشتند، اما در خصوص استان‌هایی که با محوریت تکریم مقام شهید والامقام سردار سلیمانی اقدام به برپایی طرح‌های حبس‌زدا اقدام کردند می‌توان به استان‌های ایلام، قزوین، اصفهان، اردبیل، مازندران، بوشهر و خراسان جنوبی اشاره داشت که افزون بر آزادی‌های صورت گرفته در کرمان، خوزستان، یزد و فارس ، خیرین این مناطق با تکریم مقام شهید سلیمانی در مجموع مسببات آزادی ۸۱ زندانی واجد شرایط را فراهم نمودند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 7 =

جدیدترین

  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت