ماکارونی آتشین به سبکی متفاوت درست کنید

چاپ

 به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، این غذا نوعی ماکارونی است که در مایه آن لوبیا تند و آتشین نیز وجود دارد. در این روز‌های سرد، خوردن این غذای تند و گرم خیلی می‌چسبد.به نقل از فوت و فن این دستور خوشمزه را بخوانید.

ماکارونی آتشین به سبکی متفاوت درست کنید

تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۲ ساعت

مواد لازم

۶۸۰ گرم گوشت‌چرخ‌کرده
یک پیمانه پیاز خرد شده
۴ حبه سیر رنده شده
یک قوطی کنسرو لوبیای تند
یک قوطی کنسرو گوجه‌فرنگی
۱، ¼ پیمانه آب گوشت
¾ پیمانه فلفل سبز خرد شده
۱/۳ پیمانه رب گوجه‌فرنگی
یک قاشق غذاخوری پودر چیلی
۵ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
¼ قاشق چایخوری نمک
۲۲۵ گرم ماکارونی حلقه‌ای
یک قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

۱- در یک تابه بزرگ، گوشت‌چرخ‌کرده، پیاز و سیر را روی حرارت ملایم با یکدیگر تفت دهید تا طلایی و پیاز‌ها سبک شوند.

۲- گوشت را داخل قابلمه بریزید و روی آن لوبیا‌های تند را بریزید. کنسرو گوجه‌فرنگی، پودر چیلی، آب گوشت، فلفل شیرین، رب گوجه فرنگی، زیره سبز و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت دوساعت با حرارت بسیار پایین آن‌ها را بپزید.

۳- در این فاصله، ماکارونی‌ها را داخل آب و نمک بپزید و پس از اینکه کمی نرم شدهد، آبکش کنید. آن‌ها را داخل کاسه بریزید و روغن بریزید و هم بزنید. روی کاسه یک پلاستیک بکشید و داخل یخچال بگذارید تا گوشت حاضر شود.

۴- ماکارونی را داخل ظرف مناسب بکشید و مخلوط گوشت و لوبیا را اضافه کنید. روی آن‌ها پنیر رنده شده چدار بریزید و گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۵۶۹
چربی: ۲۷ گرم
کلسترول: ۸۱ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۵۱ گرم
فیبر: ۸ گرم
قند: ۸ گرم
پروتئین: ۳۱ گرم
سدیم: ۹۳۳ میلی‌گرم