فروش کالای قاچاق برای ایجاد اشتغال

چاپ

 به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، جمشید قسوریان جهرمی در رابطه با تبصره ۱۸ لایحه بودجه سال ۹۷ مبنی بر اینکه ۱۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش اموال تملیکی به موضوع تولید و اشتغال اختصاص خواهد یافت، اظهار داشت: این پیشنهاد در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس تصویب شده و صحبتی که با نمایندگان داشتیم این بود که درآمد حاصل از فروش اموال تملیکی به میزانی که برآورد شده، محقق نمی‌شود.

رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی افزود: بر اساس آمارها در سال ۹۷، رقمی که می‌تواند در رابطه با این موضوع حاصل شود، بین هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار میلیارد تومان خواهد بود، زیرا ظرفیت فروش اموال بیش از این نیست و بازار نیز کشش ورود چنین حجمی را ندارد.

وی با اشاره به اینکه کالاهای موجود در انبارهای سازمان اموال تملیکی شامل کالاهای متروکه، ضبطی، قاچاق و سایر موارد است، گفت: برآورد ارزشی که از میزان کالاهای قاچاق داریم، بالغ بر هزار میلیارد تومان است و این شرط را گذاشتیم که فروش آنها به شرط صادرات باشد.

قسوریان جهرمی در پاسخ به این سؤال که رهبر معظم انقلاب چندی پیش خواستار امحاء و انهدام کالاهای قاچاق شده بودند، تصریح کرد: فارغ از اینکه قانون چه باشد، منویات رهبری برای ما اصل است. امحاء کالا در موضوعات خاص صورت می‌گیرد و در سال جاری سه پارت از کالاهای قاچاق که قابلیت مصرف نداشته اعم از خوراکی، آشامیدنی، وسایل منزل و حتی الکترونیکی منهدم شده‌اند.

وی تأکید کرد: در مواردی که بتوانیم کالاهای قاچاق را صادر کنیم، این کار صورت خواهد گرفت.

رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با تأکید بر اینکه بخش اعظم کالاهای موجود در انبارهای سازمان متروکه است و بخش کوچکی را قاچاق تشکیل می‌دهد، عنوان کرد: ۸ خودروی سواری بنز قاچاق موجود در انبارهای استان فارس به‌تازگی به مالزی صادرات شد.