پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ , Friday 26 April 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 19218
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۸ دی, ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۵
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    در خوردن غذاهای ترش مزه‌ افراط نکنید

    باید دانست که افراط در مصرف خوراکی‌های ترش‌مزه، از یک سو موجب ضعف می‌شود و اعضای بدن را خشک می‌سازد و از دیگر سو، مضعف حرارت غریزی و کاهنده قوای بدن می‌شود و مزه ترش هر دو سبب بروز پیری را داراست.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،  استاد طب سنتی گفت: افراط در مصرف “خوراکی‌های ترش‌مزه” از یک سو موجب ضعف می‌شود و اعضای بدن را خشک می‌کند و از دیگر سو، مضعف حرارت غریزی و کاهنده قوای بدن می‌شود و مزه ترش هر دو سبب بروز پیری و کم‌خونی است.به نقل از سلامت نیوز ، محمد عبادیانی درباره مزه‌ها و نقش آن در تولید اخلاط در بدن اظهار کرد: باید دانست که مزه‌ها در امر تولید اخلاط و نیز اشتهای به غذا همچنین در عملکرد هاضمه، نقش مؤثری دارند.

     

    در خوردن ترش مزه‌ها افراط نکنید

     

    وی افزود: بر این اساس، برای کسانی که دچار قِلَت دَم یا کم‌خونی هستند، آگاهی از خواص و عملکرد مزه‌ها امری ضروری است، زیرا بسیاری از افراد مبتلا به کم‌خونی به خاطر عدم آگاهی از تأثیر مزه‌ها، تنها به میل نفس خود توجه می‌کنند و با مصرف مزه‌های نامناسب با بیماری، موجب تشدید یا استمرار بیماری خود می‌شوند.

    این استاد طب سنتی تصریح کرد: مبتلایان به چاقی ناشی از کم‌خونی باید از مصرف حموضات یعنی مواد غذایی ترش خودداری کنند چرا که غذا‌ها و میوه‌های ترش باعث پیری زودرس می‌شوند.

    عبادیانی خاطرنشان کرد: شاید این سؤال مطرح شود که چرا ترشی‌ها باعث بروز پیری زودهنگام می‌شود، در پاسخ باید گفت: اسباب پیری را می‌توان دو امر ضعف حرارت غریزی و خشک شدن رطوبت غریزی بیان کرد.

    وی اضافه کرد: باید دانست که افراط در مصرف خوراکی‌های ترش‌مزه، از یک سو موجب ضعف می‌شود و اعضای بدن را خشک می‌سازد و از دیگر سو، مضعف حرارت غریزی و کاهنده قوای بدن می‌شود و مزه ترش هر دو سبب بروز پیری را داراست.

    این استاد طب سنتی یادآور شد: مبتلایان به کم‌خونی باید در مصرف خوراکی‌های ترش‌مزه جانب احتیاط را مراعات کنند تا عوارض ناشی از آن، موجب بدتر شدن مشکل‌شان نشود؛ مبتلایان به کم‌خونی، باید در مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های ترش محتاط باشند چرا که مداومت بر خوردن آن‌ها باعث پیری زودرس می‌شود.