راهکارهایی برای رسیدن به هر آنچه در زندگی می‌خواهید

چاپ

 به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید آسان نیست و شما باید از بسیاری از تفریحات خود اجتناب کنید تا بتوانید به دنیای ناشناخته‌ها و موارد غیرقابل‌پیش‌بینی قدم بگذارید. در طول ۲۰ سال فعالیت ورزشی خود و حضور مجدد در المپیک سال ۲۰۰۸، من با برخی از بهترین مربیان جهان کار کرده‌ام. اما وقتی که می‌خواستم شرکت خودم را راه‌اندازی کنم تا دانش خود را درباره روانشناسی انگیزشی و آموزش با دیگران به اشتراک بگذارم، آنقدر‌ها هم که فکر می‌کردم کار ساده‌ای نبود. در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته بخوانید.
۱۰ راهکار برای رسیدن به هر آنچه در زندگی می‌خواهید

راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید آسان نیست و شما باید از بسیاری از تفریحات خود اجتناب کنید تا بتوانید به دنیای ناشناخته‌ها و موارد غیرقابل‌پیش‌بینی قدم بگذارید. بسیاری از چیز‌ها مانند ترس و ناامیدی انسان را از جهش بازمی‌دارند. اما یک‌چیز در این زمینه بیشترین نقش را دارد: انگیزه.

وقتی به روز‌های دوران ورزشی‌ام نگاه کردم، متوجه شدم که چه چیزی تغییر کرده است. به یاد می‌آورم که چه چیزی یا چه کسی باعث می‌شد حتی وقتی‌که نمی‌خواهم، بیشتر به خودم فشار بیاورم. به‌عنوان یک ورزشکار، تفاوت آن بود که من روز‌های ساختار‌بندی شده داشتم و البته یک مربی که باید به او گزارش می‌دادم. ساختار داشتن ما را متمرکز نگه می‌دارد و یک مربی نیز می‌تواند به ما فشار آورد و ما را به چالش بکشد.

خوشبختانه من این مراحل را پست سر گذاشتم و Onbotraining را تأسیس کردم که یک سرویس مربی آنلاین است و به افراد کمک می‌کند که به اهدافشان برسند. من تصمیم گرفتم درس‌هایی که در این مسیر آموخته‌ام را با دیگران نیز به اشتراک بگذارم. این‌ها سخنان خانم اینگا*، ورزشکار موفق در زمینه پرتاب نیزه است. در ادامه ۱۰ راهکار برای رسیدن به هر آنچه در زندگی می‌خواهید از زبان این ورزشکار آورده شده است.

۱. روی تعهد تمرکز کنید و نه انگیزه

شما چقدر به اهداف خود متعهد هستید؟ این مورد چقدر برای شما اهمیت دارد و برای رسیدن به آن حاضر هستید چه چیزی را قربانی کنید؟ اگر خود را کاملاً متعهد بدانید، انگیزه نیز به دنبال آن ایجاد خواهد شد.

۲. به دنبال دانش باشید و نه نتیجه

اگر روی هیجان کشف، بهبود، کاوش و تجربه کردن تمرکز کنید، انگیزه شما همیشه در بالاترین سطح خود قرار خواهد داشت. اما اگر تمام تمرکز خود را متوجه نتایج بسازید، انگیزه شما مثل آب‌وهوا می‌شود- ناپایدار و در لحظه‌های طوفانی از بین می‌رود؛ بنابراین کلید ماجرا این است که روی سفر تمرکز کنید و نه مقصد. به این فکر کنید که در این مسیر در حال یادگیری چه چیز‌هایی هستید و چه چیز‌هایی را می‌توانید بهبود دهید.

۳. سفر را سرگرم‌کننده کنید

این‌یک بازی فوق‌العاده است. زمانی که این سفر را بیش‌ازحد برای خود سخت و جدی می‌کنید، باعث ایجاد یک وزنه احساسی می‌شوید و چشم‌انداز را نیز از دست خواهید داد.

۴. از شر افکار رکودی خلاص شوید

افکار بر احساسات تاثیر می‌گذارند و احساسات دید شما نسبت به کار را مشخص می‌کنند. شما قطعا افکار زیادی در ذهن خود دارید و همیشه در این فکر هستید که باید روی کدام‌یک از آن‌ها تمرکز کنید. آن فکری که شما را در یک مخمصه گیر می‌اندازد (مانند ترس یا شک) و یا آن احساسی که شما را به سمت جلو سوق می‌دهد (هیجان، تجربه کردن، تست کردن چیز‌های جدید، قدم گذاشتن به خارج از منطقه راحتی). از تخلیل خود استفاده کنید

گام بعدی بعد از خلاص شدن از افکار منفی آن است که از تخیل خود استفاده کنید. وقتی‌که کار‌ها خوب پیش می‌رود، شما پر از انرژی مثبت هستید و وقتی‌که سختی‌ها را تجربه می‌کنید، شما نیاز دارید که بیشتر انرژیک باشید؛ بنابراین شرایط خود را بازتعریف کنید. اگر مدام با خود بگویید که «من از کارم متنفرم» حدس بزنید که این کلمات چه احساسی را تحریک می‌کنند؟ همه‌چیز به تخیل شما بازمی‌گردد. حتی از بدترین رئیس جهان در خسته‌کننده‌ترین شغل دنیا نیز همیشه می‌توانید چیز‌های جدیدی یاد بگیرید. من یک تمرین خوب برای شما دارم: برای سه روز، فقط به افکار مثبت فکر کنید و حرف‌های مثبت بزنید. خواهید دید که چه رخ می‌دهد.

۶. آسان‌گیری نسبت به خودتان را متوقف کنید

انگیزه به معنای عمل است و عمل نتیجه را به دنبال دارد. گاهی اوقات اعمال شما نتایج دلخواه را به بار نمی‌آورد؛ بنابراین شما به خودتان آسان می‌گیرید و خودتان را در شرایط سخت قرار نمی‌دهید. شما درحالی‌که خود را به سمت رکود و حتی گاهی اوقات افسردگی سوق می‌دهید، همیشه منتظر یک‌زمان یا فرصت مناسب هستید. این کار را متوقف کنید. خودتان را به چالش بکشید. آن کاری که قلبا می‌خواهید را انجام دهید، حتی اگر ترس وجود شما را فرا گرفته است.

۷. از حواس‌پرتی‌ها اجتناب کنید

چیز‌های بی‌معنی و حواس‌پرتی‌ها همیشه سر راه شما قرار دارند. به‌خصوص آن چیز‌های آسان و معمول که ترجیح می‌دهید بجای تمرکز روی چالش‌های جدید و پروژه‌های بامعنی روی آن‌ها کار کنید. یاد بگیرید که روی موارد مهم تمرکز کنید. لیستی از کار‌هایی که باعث هدر رفت زمانتان می‌شوند را بنویسید و نسبت به انجام ندادن آن‌ها متعهد باشید.

۸. به دیگران تکیه نکنید

هیچ‌وقت نباید انتظار داشته باشید که دیگران کاری را به‌جای شما و برای شما انجام دهند. تمام افراد مشغله‌های خاص خودشان را دارند. هیچ‌کدام از آن‌ها نمی‌تواند شما را خوشحال کند و یا بجای شما به اهدافتان برسد. همه‌چیز به خود شما بستگی دارد.

۹. برنامه داشته باشید

همیشه سعی کنید سه قدم جلوتر از خود را از پیش بدانید. به بیشتر از این هم نیازی ندارید. تقویم هفتگی خود را خالی کنید. در آن بنویسید که در چه زمانی، چه‌کاری را چگونه انجام می‌دهید. چه زمان، چه‌کاری و چگونه برای برنامه‌ریزی زمانی بسیار مهم هستند. در پایان هفته ببینید که هرروزتان به چه‌کاری گذشته است و مواردی که می‌توانید بهبود دهید را بازبینی کنید.

۱۰. از خود در برابر فرسودگی محافظت کنید

وقتی‌که بیش‌ازحد انگیزه دارید، فرسوده‌شدن آسان‌تر می‌شود. همیشه برای شناسایی نشانه‌های خستگی، خود را زیر نظر داشته باشید و همواره زمانی را به استراحت اختصاص دهید. مغز و بدنتان زمانی می‌تواند استراحت کند که شما زمان‌های تفریح و استراحت را در برنامه زمانی خود قرار داده باشید. کار‌های متنوع انجام دهید، بین کار‌های خلاقانه و منطقی جابجا شوید، ورزش کنید، مکان خود را تغییر دهید، مدیتیشن کنید، نفس عمیق بکشید، چشمانتان را ببندید و یا فقط به مدت پنج دقیقه روی یک‌چیز تمرکز کنید. تمام این کار‌ها از شما در برابر فرسودگی محافظت می‌کنند.