پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه‌ای یک طعم متفاوت

این کیک سیب خوشمزه مملو از گردو و کشمش است و خامه روی آن، پنیر خامه‌ای است که بسیار خوش‌طعم‌تر از خامه چرب و معمولی...

کد خبر :18446 دی 7, 1396
چاپ
33 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، این کیک سیب خوشمزه مملو از گردو و کشمش است و خامه روی آن، پنیر خامه‌ای است که بسیار خوش‌طعم‌تر از خامه چرب و معمولی است. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

 

کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه‌ای

 

تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان استراحت: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه

مواد لازم

نصف یک قالب کره
۳ عدد سیب پوست کنده و رنده شده
نصف یک عدد لیموترش
یک پیمانه آب سیب
۱ ۳/۴ پیمانه آرد کامل
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری جوش‌شیرین
نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
۳/۴پیمانه شکر قهوه‌ای
۳/۴ پیمانه شکر
یک عدد تخم‌مرغ
کمی نمک
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
نصف پیمانه کشمش طلایی
آیسینگ پنیر خامه‌ای

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲. کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب‌ها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آب‌سیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیب‌ها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.

۳. در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوش‌شیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخم‌مرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.

۴. کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامه‌ای تزئین و سرو کنید.

۵. برای تهیه آیسینگ پنیر خامه‌ای به ۲۲۵ گرم پنیر خامه‌ای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش نیاز دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامه‌ای شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

جدیدترین

  • برگزاری بیست‌ونهمین یادواره شهید علمدار در ساری
  • غذای اصیل رامسر در قاب نخستین جشنواره آشپزی بومی
  • «یلدا» سنت‌ها را با زندگی امروز پیوند می‌دهد
  • خانه‌هایی که قانون را دور می‌زنند!
  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • ورک شاپ‌های تخصصی، حلقه مفقوده ارتقای هنر
  • بازگشت هتل قدیم پس از سه سال انتظار
  • روایتی از کلاس درس تا خط مقدم
  • احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه‌ها ضرورت است
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت