پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

برای صبحانه سراغ این ماده لبنی نروید

یک متخصص طب ایرانی معتقد است پنیر، غذای خوبی برای وعده صبحانه نیست زیرا مزاج پنیر سرد و تر بوده، مانع از فعالیت مغزی کاملی می‌شود که در طول روز برای کار و تلاش مورد نیاز...

کد خبر :17933 آذر 24, 1396
چاپ
23 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، یک متخصص طب ایرانی معتقد است پنیر، غذای خوبی برای وعده صبحانه نیست زیرا مزاج پنیر سرد و تر بوده، مانع از فعالیت مغزی کاملی می‌شود که در طول روز برای کار و تلاش مورد نیاز است.

همچنین مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی، آن هم در فصل سرما، اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.

محمد عسکر فراشاه از صبحانه به عنوان یک وعده غذایی مغفول و از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی ها یاد کرد و اظهار داشت: اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه به نحوی است که خیلی ها این وعده مهم غذایی را نادیده می گیرند و در میان سایر افرادی هم که این وعده را میل می کنند، رایج ترین ماده مصرفی، نان و پنیر است.

به گفته این متخصص طب ایرانی، در مطالعات جدید، ثابت شده جذب کلسیم، بیشتر در موقع شب صورت می گیرد و بهتر است پنیر بعنوان یک ماده مغذی به عنوان شام میل گردد ضمن اینکه بهتر است مصرف پنیر با مصلحات (اصلاح کننده هایی) چون گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان همراه باشد.

دکتر عسکر فراشاه تصریح کرد: خیلی از ضعف ها و کسالت ها در بین دانش آموزان و کارمندان ما به علت بکار نبردن همین آموزه طب ایرانی است .

وی بهترین صبحانه را برای معده های سرد و ضعیف انواع مرباهای سیب درختی، بالنگ، به، هویچ و مربای پوست پسته اعلام کرد و یادآور شد: معده های گرم می توانند از مرباهای آلبالو و زرشک استفاده نمایند، همچنین غذاهایی نظیر حریره بادام، شیر برنج با کمی دارچین یا زعفران ، عسل و شیره انگور نیز از گزینه های مناسب برای صبحانه است.

او اضافه کرد: این مرباها باید تا حد امکان بدون شیرابه و شهد میل شود و بیماران دیابتی نیز از میوه های پخته شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج آب پز همراه با نان بهره ببرند، همچنین بهتر است نوشیدنی هایی نظیر چای یا شیر، یک ساعت با وعده غذایی فاصله داشته باشد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + هجده =

جدیدترین

  • تکریم ارباب‌رجوع حق مردم و یک الزام مدیریتی است
  • برگزاری بیست‌ونهمین یادواره شهید علمدار در ساری
  • غذای اصیل رامسر در قاب نخستین جشنواره آشپزی بومی
  • «یلدا» سنت‌ها را با زندگی امروز پیوند می‌دهد
  • افتتاحیه اولین رویداد منطقه ای تولید محتوای دیجیتال بسیج در رامسر برگزار شد
  • خانه‌هایی که قانون را دور می‌زنند!
  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • ورک شاپ‌های تخصصی، حلقه مفقوده ارتقای هنر
  • بازگشت هتل قدیم پس از سه سال انتظار
  • روایتی از کلاس درس تا خط مقدم
  • احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه‌ها ضرورت است
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت