پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

آب مصرفی کشور ۲ برابر جهان است

مدیرطرح حفاظت از تالاب های ایران گفت: برداشت های آبی در کشور بیشتر از دریافت آن است که این بحران در مدیریت آب و محیط زیست...

کد خبر :17351 آذر 7, 1396
چاپ
56 Views
0 نظر
 به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، ابوالفضل آبشت مدیرطرح حفاظت از تالاب های ایران سازمان حفاظت محیط زیست؛ با اشاره به تالاب و حوضه های آبریز در کشور اظهار داشت: معمولا تالاب ها در انتهای حوزه آبریز قرار دارند و سدها بیشتر در کنار آبریزها ساخته می شوند به همین دلیل طبیعتا آب کمتری به تالاب ها و طبیعت می رسد.

وی با بیان اینکه تالاب های خزر با ساخت سد دچار مشکل شده اند، افزود:در منطقه خزری به نسبت مناطق دیگر کشور به علت بارش های منظم سدها پر آب تر هستند.

وی ادامه داد: سالانه در منطقه خزر حدود یک متر بارندگی را شاهد هستیم که در این منطقه از کشور نسبت به سایر مناطق می توانیم مدیریت درست تر و همچنین برنامه ریزی برای منابع آبی داشته باشیم.

مدیرطرح حفاظت از تالاب های ایران سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: به علت استفاده زیاد ازمنابع آبی در شمال کشور به طبیعت و محیط زیست آسیب رسیده است.

وی با بیان اینکه منابع آبی در کل کشور بیش از حد استاندارد جهانی مصرف می شود، افزود:آب مصرفی کشور ۲ برابر کل جهان است.

آبشت با بیان اینکه ۴۰ درصد آبها در جهان تجدید پذیر هستند،ادامه داد:در کشور ایران ۱۰۰درصد بارش ها را برداشت می کنیم یعنی برداشت های آبی کشور بیشتر از دریافت آن است که این بحران در مدیریت آب و محیط زیست است.

وی افزود:اگر تالاب ها را ازدست بدهیم تنوع زیستی از بین می رود چرا که به هم مرتبط هستند بنابراین موضوع بحران منابع آبی و مدیریت آب در تمام حوضه های آبی دیده می شود.

وی با بیان اینکه تالاب ها همیشه مانند یک زنگ خطر عمل می کند، گفت:اگر تالابی خشک و بی آب باشد به معنی مدیریت اشتباه در حوضه آبریز آن است .

آبشت گفت: در سال های اخیر به موضوع مدیریت آبریز تالاب ها بسیار پرداخته ایم و اولویت محیط زیست و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز مساله آب است.

مدیرطرح حفاظت از تالاب های ایران سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: معاونت محیط زیست طبیعی یک مجموعه مستقلی به نام مدیریت اکوسیستم های رودخانه ای و تالابی کشور دارد چرا که موضوع مدیریت آبی بسیار مهم است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − سه =

جدیدترین

  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهرستان رامسر
  • بررسی روند خدمات‌رسانی نوروزی
  • تمدید ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت