پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ریاض : هفت نفر را آزاد کردیم ؛ دویست نفر را گرفتیم

دادستان کل عربستان ضمن تأکید بر اینکه ۲۰۸ تن برای بازجویی درباره پرونده فساد احضار شده‌اند، اعلام کرد که میزان مبلغ اختلاس شده، به ۱۰۰ میلیارد دلار...

کد خبر :16577 آبان 19, 1396
چاپ
104 Views
0 نظر

به گزارش ربه نقل از  بلاغ،سعود المعجب، دادستان کل عربستان و عضو کمیته عالی مبارزه با فساد گفت: تحقیقات درباره افرادی که به دادگاه احضار شده‌اند به سرعت در حال انجام است و ما اقدامات لازم را در این زمینه اتخاذ خواهیم کرد.

به گزارش نامه نیوز وی تأکید کرد که تعداد افرادی که بازداشت شده‌اند به ۲۰۸ تن می‌رسد که هفت تن از آن‌ها به دلیل نبود اسناد و مدارک کافی آزاد شده‌اند.
دادستان کل عربستان گفت: میزان اموالی که در رابطه با فساد و اختلاس به هدر رفته مبالغ بسیار زیادی است و مبلغ احتمالی از ۳۷۵ میلیارد ریال فراتر می‌رود. جمع آوری اسناد و مدارک بیشتر برای اثبات حقیقت این مسائل ادامه دارد و همانطور که سه شنبه اعلام شد رئیس مؤسسه پول عربستان درخواست مرا برای بلوکه کردن دارایی‌های شخصی این افراد قبول کرد. این اقدام نشان دهنده درست بودن نتایجی است که ما طی تحقیقات اولیه به آن دست یافته‌ایم.
با توجه به حجم گسترده این اتهامات براساس دستور پادشاه برای تشکیل هیئت مبارزه با تروریسم باید به مرحله دوم تحقیقات منتقل شویم. پیش بینی‌های زیادی در جهان درباره هویت این افراد و جزئیات اتهامات وارده به آن‌ها وجود دارد اما هرگز جزئیات شخصی در این زمان فاش نخواهد شد تا تضمین کنیم که این افراد از حقوق قانونی خود به طور کامل برخودار هستند. ما به محرمانه ماندن اطلاعات آن‌ها طی جریان تحقیقات احترام می‌گذاریم.
وی گفت: فعالیت تجاری عادی در عربستان از این تحقیقات تأثیر نخواهد گرفت. حساب‌های بانکی این فراد بلوکه شده اما شرکت‌ها و بانک‌ها آزادی ادامه معاملات را دارند.
وی تأکید کرد: فعالیت دولت عربستان در چارچوب قانونی واضحی پیش می‌رود.
روز پنجشنبه بعد از انتشار خبر آزادی هفت تن از افراد بازداشت شده در رابطه با پرونده فساد برخی کاربران در توییتر اسامی این افراد را منتشر کردند.
براساس گزارش کاربران این افراد عبارتند از: متعب بن عبدالله، ترکی بن عبدالله، ولید بن طلال، ترکی بن ناصر، فهد بن عبدالله آل سعود، خالد ال

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + پانزده =

جدیدترین

  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • پیام فرماندار رامسر به‌مناسبت انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مقام رهبری
  • تا آخرین نفس مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم
  • آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر جدید ایران کیست؟
  • انتخاب رهبر جدید استمرار راه نورانی امامین انقلاب است
  • نبض بازار رامسر در شرایط جنگی، آرام و بدون کمبود است
  • مازندرانی‌ها ۶/۹ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • از مقاومت تا تاب‌آوری؛ نسخه عبور از بحران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت