پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

درگذشت ۵۰ زائر ایرانی در پیاده روی اربعین/فقط یک سوم فوت شدگان بیمه بودند

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت گفت: ۵۰ زائر در ایام پیاده روی امسال به علت حادثه یا به صورت طبیعی فوت کردند که فقط یک سوم آنها بیمه...

کد خبر :16546 آبان 18, 1396
چاپ
3 Views
0 نظر
 به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،رکنا :محسن نظافتی در خصوص بیمه ای زائران اربعین گفت: شرایط جاده ای عراق و جمعیت بالای زائران، مراسم پیاده روی اربعین را آبستن حوادثی خواهد کرد که متاسفانه تا کنون شاهد فوت ۵۰ نفر از هموطنان در اثر حادثه  یا بصورت طبیعی بوده ایم.
وی افزود : ۴۰ نفر از طرف کمیته ثبت نام و اعزام به عنوان مامور کارگزاری بیمه ایران در کنار همکاران هلال احمر و کمیته بهداشت و درمان برای خدمات رسانی به زائران در مسیر پیاده روی اربعین مستقر شده اند.
مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت بیان کرد: نمایندگان شرکت کارگزاری بیمه ایران را در کنار همکاران کمیته بهداشت و درمان و هلال احمر در بیمارستان های عراق و در مسیر پیاده روی اربعین مستقر کردیم تا هر زائری که برای درمان به مراکز درمانی انتقال داده می شود از طریق بیمه هزینه های درمانی آنها پوشش داده شود بدلیل اینکه هزینه های درمانی در عراق بسیار گران هست.
آقای نظافتی ادامه داد : با مساعدت و پیگیری نمایندگان شرکت کارگزاری بیمه ایران، در خصوص آسیب دیدگانی که لازم بود برای ادامه درمان به ایران انتقال داده شوند، آنهایی که در شهرهای مرزی بودند توسط همکاران هلال احمر و بیمه ای با آمبولانس و یا حتی بصورت هوایی به بیمارستان های خوزستان، ایلام و تهران انتقال داده شدند و در مراکز درمانی برای آنها پذیرش گرفته شد.
دبیر کمیته ثبت نام و اعزام اربعین توضیح داد: زائران اربعین که بیمه بودند تا سقف ۲۲ میلیون برای درمان تحت پوشش بیمه هستند و افرادی هم که بصورت عادی و یا بدلیل بیماری فوت کرده بودند پرونده های آنها در حال تکمیل است که ۳۰ میلیون تومان به خانواده های آنان پرداخت می شود همچنین کسانی که در اثر حوادثی از جمله تصادفات و یا پرت شدن از بلندی فوت کرده بودند اینها هم تا ۲۰۰ میلیون تومان به خانواده های آنان پرداخت می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه متاسفانه تاکنون تقریبا دو سوم از فوت شدگان و آسیب دیدگان ایرانی مراسم پیاده روی اربعین از جمله کسانی بودند که به هر طریق غیر از سامانه سماح ویزا دریافت کرده بودند و تحت پوشش بیمه نبوده اند، گفت: علی رغم تماس های برخی از این عزیزان و خانواده های آنان با سازمان حج و زیارت، امکان ارائه تسهیلات بیمه ای به آنان تا این لحظه فراهم نیست.
وی ادامه داد:خانواده های زائران فوت شده و همچنین زائران آسیب دیده در مراسم پیاده روی اربعین که دچار جراحت یا قطع عضو شده یا در مراکز درمانی تحت درمان بوده اند و بیمه نداشته اند ، می توانند از روز شنبه بیستم آبان ماه به دفاتر حج و زیارت استان ها مراجعه کنند و مشخصات خودشان را اعلام کنند تا بررسی لازم صورت گیرد که می شود از طریق ستاد مرکزی اربعین یا سایر نهادهای مرتبط تسهیلاتی را برای این عزیزان در نظر گرفت.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 − یک =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت