معرفی غذاهای ۱۶ تیم جام ملت‌های آسیا

چاپ

به گزارش نیمه پر ،شانزدهمین دوره از رقابت‌های فوتبال جام ملت‌های آسیا ۱۹ دی ماه آغاز می‌شود و تا ۱۱ بهمن ماه ادامه خواهد داشت. بر همین اساس غذاهای ملی ۱۶ تیم راه‌یافته به این مسابقات توسط سایت رسمی بازی‌های استرالیا ۲۰۱۵ منتشر شده است.

گروه اول

استرالیا: پای گوشت. این شیرینی با گوشت و دیگر مواد لازمی است که غالباً استرالیایی‌ها در غذاهای‌شان استفاده می‌کنند درست می‌شود.

کره‌جنوبی: غذاهای ملی کره هم بولگوگی که نوعی کباب گوشت گاو کره‌ای محسوب می‌شود، است.

عمان: به عنوان یک کشور عربی شوا که شامل گوشت بره و برنج معطر است جزو غذاهای ملی خود به حساب آورده است.

کویت: کسبه یا مشبوس غذای ملی کویتی‌ها است که با برنج و مرغ با چاشنی‌های مخصوص درست می‌شود.

معرفی غذاهای 16 تیم حاضر در جام ملت‌های آسیا


گروه دوم

ازبکستان: غذای ملی ازبک‌ها پلویی به نام پیلاف که شامل برنج و چاشنی‌های خاص این کشور است.

عربستان: غذای ملی سعودی‌ها نیز کسبه است، مرغی پر از ادویه که همراه با برنج معطر سرو می‌شود و به نوعی به غذای کویتی‌ها شباهت دارد.

چین: اردک غذای ملی چینی‌ها است که از زمان امپراطوری چین مورد استفاده قرار می‌گیرد. خوشبختانه چینی‌ها تنها به اردک اکتفا کردند و جانور دیگری را به عنوان غذای ملی خود معرفی نکرده‌اند.

کره شمالی: غذای کره شمالی نینگ میون است، ظرفی از رشته فرنگی کره‌ای که با رشته‌های خانگی بلند و نازک و با مواد سرد سرو می‌شود. به نظر می‌رسد این غذا رژیمی هم باشد.

معرفی غذاهای 16 تیم حاضر در جام ملت‌های آسیا

گروه سوم

ایران: قرمه سبزی به عنوان غذای ملی کشورمان معرفی شده است.

امارات: غذای ملی این کشور هم نوعی حلیم است که با استفاده از گندم و گوشت درست می‌شود و شبیه حلیم ایرانی‌ها است، اما اماراتی‌ها به نام هریس آن را می‌شناسند.

قطر: غذای ملی قطری‌ها هم مشبوس است که نوعی برنج دانه بلند به همراه گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود.

بحرین: غذای ملی بحرینی‌ها هم مشبوس دجاج است نوعی مرغ که همراه با برنج کته و سبزیجات پخته می‌شود.

  معرفی غذاهای 16 تیم حاضر در جام ملت‌های آسیا


گروه چهارم

ژاپن: سوشی غذای ملی چشم بادامی‌ها است که به نظر خوشمزه و سالم به نظر می‌آید.

اردن: غذای ملی اردنی‌ها منسف نام دارد غذایی لذیذ که از گوشت بره مزه‌دار شده با سس که از تخمیر ماست خشک تهیه می‌شود و به همراه برنج سرو می‌شود.

عراق: غذای محلی عراقی‌ها نیز سمک مسکوف نام دارد. غذایی با قدمت دیرینه که از قدیم الایام در بین النهرین درست می‌شد و از چاشنی‌های مختلف در پخت این ماهی استفاده می‌شد.

فلسطین: غذای ملی فلسطین مسخن نام دارد. نوعی مرغ که همراه با پیاز، سماق، فلفل، زعفران و زعتر پخته می‌شود و از ظاهر آن غذای لذیذی به نظر می‌آید.

 

معرفی غذاهای 16 تیم حاضر در جام ملت‌های آسیا

مشرق