پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

انتقاد اصلاح‌طلبان از فراکسیون امید

فراکسیون امید که هر بار بعد از جاروجنجال‌های زیاد و موضع گیری علیه یک وزیر پیشنهادی یا مسئله‌ای شکستی دیگر در کارنامه خود اضافه می‌کند، این روزها به شدت مورد انتقاد اصلاح‌طلبان قرار گرفته...

کد خبر :15980 آبان 10, 1396
چاپ
34 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، فراکسیون امید بازهم پس از یک چالش و رقابت سیاسی در مجلس به شدت مورد انتقاد اصلاح‌طلبان قرار گرفته است. در همین رابطه اصلاح‌طلبان نسبت به عملکرد این فراکسیون در جلسه رای اعتماد به وزرای علوم و نیرو گلایه دارند و اینکه این فراکسیون منفعلانه عمل کرد و اعضای خود را برای رای دادن یا ندادن به وزیر علوم آزاد گذاشت، مدیریت آنرا زیر سئوال می‌برند.

در همین رابطه حجت الاسلام منتجب نیا، قائم مقام حزب اعتماد ملی درباره عملکرد این فراکسیون می‌گوید:‌

«عملکرد فراکسیون امید مجلس قابل دفاع نیست. روز یکشنبه در رای اعتماد به وزیر علوم نشان دادند که انسجام کافی را ندارند. این عملکرد نامنسجم به این دلیل است که فراکسیون امید حزبی نیست. فراکسیون سیاسی است، ولی عملکرد حزبی ندارد. بنابراین، چون حزبی نیست کارآمد هم نخواهد بود. همچنین شورای شهر ما نمی‌تواند انتظارات را برآورده کند، چون شورای شهر هم حزبی نیست.»

محمدرضا تابش، عضو فراکسیون امید در مقام پاسخ به همین انتقادات یادداشتی منتشر کرد و گفت:‌

«واقعیت این است که ما برای خوشایند طیف و طبقه‌ای نمی‌توانیم کار رسمی و مهم خود را تحت‌الشعاع قرار دهیم. ما در این مدت صحبت‌های همه را گوش کردیم و نشست‌های مختلفی داشتیم. موافق و مخالف به تعداد زیاد صحبت کردند و رای‌گیری هم انجام شد. این یک تصمیم آزادانه و با منطق دموکراسی بود. برخی به ما می‌گویند فراکسیون امید در این مورد دچار انفعال شده است. بنده روند منفعلانه را نمی‌پذیرم»

وی افزود: «ما به عنوان فراکسیون امید نقد‌هایی داریم و رو در رو در جلسات آن‌ها را مطرح می‌کنیم. واقعیت این بود که در روند معرفی وزرا هم مشورت‌هایی ارایه شد و هم رییس‌جمهور معذوریت‌هایی داشته‌اند. ما می‌دانیم دانشگاه‌ها به عنوان قطب بانشاط و موثر در جامعه بسیار مهم و تاثیرگذار هستند. ما همه این مسائل و موضوعات را در نظر گرفتیم و به تصمیمی رسیدیم که نه منفعلانه بود و نه در جهت حمایت صرف از دولت. دکتر غلامی عضو انجمن اسلامی مدرسین است.»

از سوی دیگر بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید درباره رای اعتماد مجلس به وزرای علوم و نیرو و رویکرد فراکسیون امید در این باره گفت: «در فراکسیون امید افرادی موافق آقای غلامی و برخی نیز مخالف ایشان بودند. البته در ابتدا اکثریت مخالف بودند، اما در جلساتی که برگزار شد برخی دوستان از توضیحات قانع شدند و برخی نیز قانع نشدند، اما نهایتا نتوانستیم برای حمایت از آقای غلامی به نتیجه برسیم.»

وی تعداد اعضای این فراکسیون را حدود ۱۰۰ نفر عنوان کرد و گفت که با توجه به عدم انتشار فهرست اعضا، انتظار جامعه از فراکسیون امید همچنان در حد ۱۴۰ نفری است که از لیست امید وارد مجلس شدند.

فراکسیون امید در ابتدا با یک دروغ بزرگ و متوهمانه خود را اکثریت مجلس نامید، اما این دروغ بزرگ در انتخاب ریاست مجلس میان علی لاریجانی و محمدرضا عارف که با شکست رئیس فراکسیون امید به پایان رسید، برملا شد. این فراکسیون تا به امروز هم چوب این دروغ رسانه‌ای را می‌خورد و از سوی دیگر نتوانسته به مدیریت نیرو‌های خود بپردازد و هر بار با هیاهو و جنجال علیه یک وزیر یا مسئله‌ای موضع منفی گرفته، اما نتیجه برعکس این موارد اتفاق افتاده و هر بار فراکسیون امید بیشتر زیر سئوال رفته است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 7 =

جدیدترین

  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • ایرانِ پس از انقلاب، نماد عزت شد
  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • موضع خنثی آموزش و پرورش در جنگ شناختی، بازی در پازل دشمن است
  • پهلوی در ترازوی اسناد و خاطرات
  • (بدون عنوان)
  • داوطلبین تا اعلان قطعی صلاحیت ها به گمانه زنی ها توجه نکنند
  • مذاکره آری، اما از موضع عزت
  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت