طرز تهیه پیتزا مرغ ماهی تابه‌ای

چاپ

به گزارش  رامسرنوین به نقل از بلاغ، اگر می‌خواهید غذایی درست کنید که علاوه بر سالم بودن، کوچک و بزرگِ افراد خانواده از آن استقبال کنند این دستور پخت مناسب کارتان است. به نقل از کرمانی شاید تا به حال به این روش پیتزا درست نکرده باشید، ولی جای نگرانی نیست در دستور پخت همه چیز را برایتان توضیح خواهیم داد. این پیتزای خوشمزه سرشار از سبزیجاتی است که حاوی فیبر و مواد مغذی هستند. مرغ نیز از اجزای اصلی به حساب می‌آید و همانطور که می‌دانید سرشار از پروتئین است.

پیتزا مرغ ماهی تابه‌ای

یک منبع دیگر پروتئین نیز داریم و آن پنیر موزارلا است. چربی سالم موجود در روغن زیتون به همراه پروتئین و فیبر اجازه نمی‌دهد کربوهیدرات موجود در خمیر پیتزا باعث افزایش ناگهانی قند خون شود. همیشه به غذایی که می‌خورید نگاه کنید و ببینید آیا تعادل درشت مغذی‌ها در آن رعایت شده است یا خیر.

مواد لازم:

۴ قاشق چای خوری روغن زیتون

یک چهارم فنجان پیاز خرد شده

یک چهارم فنجان هویج خلال شده (مانند چوب کبریت)

یک چهارم فنجان کرفس خرد شده

یک چهارم فنجان نخود فرنگی

یک و یک دوم قاشق غذا خوری آرد همه منظوره

یک فنجان آب مرغ بدون نمک

۲۸۰ گرم خمیر پیتزای سبوس دار تازه

۱۴۰ گرم گوشت پخته بدون پوست و استخوان سینه مرغ، ریش ریش شده

۸۵ گرم پنیر موزارلا خرد شده

یک قاشق چای خوری برگ آویشن

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک هشتم قاشق چای خوری نمک

دستور پخت:

یک ماهی تابه نسبتا گود را داخل فر قرار دهید و فر را تا ۵۰۰ درجه فارنهایت (۲۶۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.

یک قاشق چای خوری روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز را اضافه کنید، ۲ دقیقه تفت دهید. سپس هویج، کرفس و نخود فرنگی را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. میکسی که درست کردید را از روی ماهی تابه بردارید و کنار بگذارید.

آرد و یک قاشق چای خوری روغن را به ماهی تابه نچسب اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه بپزید و دائم بهم بزنید. کم کم آب مرغ را اضافه کنید و به هم زدن نیز ادامه دهید. محتوای ماهی تابه را به جوش بیاورید. حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید آهسته بجوشد. گاهی آن را بهم بزنید و تا زمانی که میکستان حالتی ضخیم می‌گیرد ادامه دهید، حدود ۳ دقیقه. از روی حرارت برش دارید.

خمیر پیتزا را روی سطحی قرار دهید که کمی آرد ریخته باشید سپس آن را به یک دایره با ۳۰ سانت ضخامت تبدیل کنید. با دقت خمیر را به داخل ماهی تابه‌ای که از قبل در فر گرم کرده بودید انتقال دهید. خوب صافش کنید که انتهای ماهی تابه را بگیرد. حدود ۵ دقیقه در ماهی تابه بپزیدش تا خمیر کمی قهوه‌ای رنگ شود. از فر بیرونش بیاورید، شعله را بالا ببرید روی خمیر پیتزا یک دوم از میکسی که با آب مرغ درست کردید بمالید. روی آن میکس سبزیجات، مرغ و پنیر را قرار دهید. اجازه دهید حدود ۲ دقیقه در فر بپزند تا زمانی که پنیر روی پیتزا ذوب شود. باقی مانده آب مرغ را رویش بریزید سپس با آویشن، فلفل سیاه و نمک به آن چاشنی اضافه کنید.

اطلاعات تغذیه‌ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. هر وعده شامل یک قطعه از این پیتزا است.

اطلاعاتی که در ادامه گفته می‌شود برای یک وعده از این غذا است.

کالری: ۳۳۲ گرم

چربی در یک وعده: ۱۲.۳ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۳.۴ گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: ۶.۵ گرم

چربی دارای حلقه‌های غیر اشباع: ۱.۲ گرم

پروتئین در یک وعده: ۲۲ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۳۷ گرم

فیبر در یک وعده: ۶ گرم

کلسترول در یک وعده: ۴۴ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۶۷۴ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۱۹۶ میلی گرم

قند در یک وعده: ۲ گرم